Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Team Speak3 na Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś mi wrzucić tutaj Ts3 na androida .(Bezpośredni download)

Z góry dziękuję i napewno się odwdzięczę .

Opublikowano

Napisałem bezpośredni download ?!

W markecie pisze , ż enie odpowiednie dla mojego sprzętu .

To samo miałem z gg na androida ściągłem z chomikuj i wszystko działa .

Opublikowano

Ts3 jest dosyć wymagającą aplikacją... Po prostu masz pecha. Znalazłem linka, ale złamałbym regulamin forum, bo to link do innego forum trzeba się zarejestrować na zaproszenie, wiec powodzenia :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Wiem , że jest wymagająca , ale ja tak mam z połową aplikacji na android market ;[

A jak je znajdę okazuje się , że wszystko pięknie działa .

Proszę podaj mi ten link na pw .

Z góry thx .

Uczeń
Opublikowano

Rozrysuje ci to. Aby teamspeak działał, telefon musi mieć procesor oparty na architekturze ARMv7, jeżeli na telefonie pisze ci że nie obsługuje połowy aplikacji, to znaczy że twój telefon na 99,9% ma architekturę ARMv6. Ta pierwsza jest o tyle dobra że ma na tyle wydajną magistralę że teamspeaka uciągnie. Do tego ma też dodatkowe linie komend, które są wykorzystywane przez tą aplikację, dlatego twój telefon nie uciągnie TSa na 10000%. A jeżeli już chcesz wiedzieć TS3 na andka to kaszanka. Totalna beznadzieja, wyłącza się częściej niż włącza, a do tego nie możesz na większości serwerów przełączać się między kanałami.

Opublikowano

To do tableta , ale to mnie dziwi w android market pisze , że nie odpowiednie dla mojego urządzenia .

Ściągam np z Chxxxkuj i wszystko działa .

Thx za pomoc , będe szukał dalej .

Temat do zamknięcia .

Ps. Jak coś znajdziecię to proszę o pw ;]

Uczeń
Opublikowano

Napisz jaki tablet, może będzie chodzić, ale szczerze używam TSa na PC i chciałem mieć na andka a tu taka lipa. Gadałem z znajomym który jest adminem na publicu, i powiedział że twórcy twierdzą, że lipnie to chodzi na andku, dużo lepiej na iPhonie.

Uczeń
Opublikowano

SYSTEM REQUIREMENTS:

- ARMv7 device (hardware FPU needed)

Dokładnie o tym mówiłem.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za pomoc , wszystko działa .

PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMKNIĘCIE TEMATU .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...