Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB]MagicCraft Zaprasza[15,Slotów]!

R&W

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMagicCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.203.24:8014

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 15

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifMumble: srv2.multigaming.pl, Port Mumble: 64764

1337427260-U363900.png

pl%20

1337427292-U363900.png

Dobrze zoorganizowany.

1337427314-U363900.png

Server jest nowo powstały lecz już ładnie zrobiony zapraszmy

Opublikowano

nie polecam serwer gdyż można nawet kopić gm1, Administracja jest wulgarna i ma 0 szacunku do graczy, ciągle stara się ich poniżyć żeby pokazać jacy to oni nie są wielcy.

krótko i na temat: SERWER BEZNADZIEJNY

Uczeń
Opublikowano

Wes sie zamknij bo sie nie znasz.Game moda na kazdym servie można kupic.Administracja nie jest wulgarna wiedz cisza.0 szacunku to ty nie masz do administracji i do innych graczy oraz do admina.Poniżyć to ty siebie starasz bo ślepy jesteś i nie widzisz.Wiedz cisza.

Opublikowano

po 1. koleś do mnie napisz ty chu** a ty nic mu nie zrobiłeś tylko napisałeś cytuje: "zamknijcie kurw* mordy"

po 2. nie na każdym serwerze można kupić gamemode

po 3. ja ciebie tylko upomniałem ze sam łamiesz regulamin to napisałeś tez ze od razu wchodzę na serwer i się żądze

edit. przeczytaj dokładnie co napisałeś :) "wes" ? hmm chyba "weź" ok lecimy dalej hmm "0 szacunku to ty nie masz do Administracji" tak fakt 0 szacunku to ja nie mam :) bo staram się zachować szacunek, a jeśli ktoś popełnia błędy staram się je poprawić :)

jeszcze 1 :) czego nie widzę :/ i jak mogę poniżać siebie poprawiając tylko błędy innych ? hmm bardzo ciekawe :D

Uczeń
Opublikowano

Hmmmmmm weź już lepiej nic nie pisz.Nie znasz się na serwerach.Nie każdy server musi być taki jaki ty sobie wymarzyłęś.Teraz bardzo przepraszam ale Kur.wa nie wtrącaj się ja prowadzę server po swojemu i nie musi być taki jaki ty sobie kurwa wymarzyłeś

Opublikowano

A czy ja ci krytykuje serwer? hmm nie i właśnie gratulacje za to iż pokazałeś swoja kulturę i skąd wiesz ze nie znam se na serwerach?

PS: ja się nie wtrącam ale po prostu pisze co sądzę o serwerze :)

(a na serwerach się znam i to bardzo dobrze gdyż kiedyś miałem własny serwer)

Opublikowano

Polecam ten serwer.Miła atmosfera, dobra administracja, wciąż powstają nowe ciekawe budowle.Jest co robić i z kim grać.

1486327317.png
Uczeń
Opublikowano

&Refresh

Dodalismy server ts doom.crafters.pl:4444 zapraszamy do grania i rozmawiania.Let's go to play minecraft in my server!

Uczeń
Opublikowano

&Refresh

Zapraszam wszystkich.Właśnie instaluje plugin na piłke i mam zamiar rozegrać meczyk wiedz wbijajcie!!

Opublikowano

jinii masz racje,administracja nie pomocna,pisałem 3 razy żeby uzupełnili drewno,a admini proszą się o mięso,zresztą jak przypuszczam mieli tylko range

1. administracja to dzieci po 12-13 lat
  2. dostali range nie wiem zkąd
  3. nie ogarniają tego co sie dzieje na serwerze

serwera nie polecam,uwieżcie mi,nie warto wbić

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Uczeń
Opublikowano

lolol152 to prawda moja administracja się nie zna wiem o tym ale ty też nie masz powyżej 13 lat wiedz japa.Po 2.Może nie zawsze jestem ja ale jak jestem wszystko jest uzupełnianie.Drewna nie zabraknie wiedz nie ma sie co martwić.Wszystko jest ogarnietę.Poszukuję 2 adminów któży pomogą mi w serwerze.Ci moi admini to kompletna lipa.Tyle co zaplacili ale to lipa.Ja może i jestem młody ale znam się lepiej od ciebie.Wiedz takich komentarzy prosze mi tu nie pisać gdyż to co wy piszecie to 1 wielka bzdura.Ja sam ogarniam ten server ale nie zawsze moge być.

Uczeń
Opublikowano

&Refresh.

Zapraszam wszystkich administracja już poprawiona :D zapraszam wszystko jest w najlepszym pożadku!!!^^

Opublikowano

Czytając komentarze widzę , że Właściciel serwa ma 12lat . Ortografia leży , Kultura leży , Zgranie zespołu leży ... Żenujący serwer . Wejdę na Niego i dam edit czy warto grać :)

Uczeń
Opublikowano

To se go nie polecaj.Ja wiem swoje że jest na pewno lepszy niż jak byś ty go prowadził.Wiedz proszę mi tu nie pisać takich komentarzy jak się nie znacie.Badziew to chyba ty wiedz jak masz coś durnego pisać co jest kompletna nieprawdą to nic nie pisz

Opublikowano

Wez kurwa ogarnij tą ortografię piszesz jak dziecko które nie zdało 4 klasy lub nawet 3 "więc" się pisze a nie wiedz... No pro

Wejdę na serwer i dam edita czy warto grać na tym serwie czy nie jak poprzednicy napisali że nie warto zaraz się okaże..

Serwer totalne dno... ! Nawet blad z bugiem tym ze trzeba sie wylogowac za 1 razem nie naprawiony... Nie polecam Admin spamuje totalny dzieciak nie interesuje sie serwerem zombie mnie zabily na spawnie na spawnie latalo ich koo 15...

Glupi serwer nie polecam!!!

Uczeń
Opublikowano

Głupi to ty jesteś!!!! Zombie na spawnie lata bo to też i survival a nie kurwa.Nawet mnie nie wkurwiaj bo server wielu graczom się podoba tylko wam nie.Nie polecam ich debilnego spamu nie wiedza co to prawdziwy server to niech sie nie wtrącaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...