Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build dla szamana.

draconis00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź na Youtube :) Wpisz ROCK i on gra Szamanem wszystko wyjaśnił ładnie pięknie :)

@DOWN

To żeś mu wyjaśnił !! Rock wszytko o tej postaci mówi itp ! Gdzie spam WTF ??? Śmieszny jesteś !

Widze masz Moderatora a nie wiesz co to nawet spam ! hehe

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nagi, idź spamować gdzie indziej.

Szaman musi posiadać dobrą broń dystansową, najlepiej z dużym bonusem do Trucizny.

Najlepszą umiejętnością aktywną (Co 1sec) są bomby, które z odpowiednimi runami moga zadawać zwiększony dmg i odbijać się od przeciwników.

Spawnuj mobka, aby Ci pomógł a następnie ciskaj w bossa/potwora spellami.

Opublikowano

no no a jakichs wiecej wskazowek?bo mam zamiar kupic i nie wiem wlasnie od czego zaczac szamkiem ogladalem filmiki i zapowiada sie ta klasa znakomicie do gry jak dla mnie najlepsza

Opublikowano

http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/witch-doctor#cXYdUT!UbZ!aYcZcZ

Ogólnie cały myk polega na tym aby mieć 4 skille na Cooldownie-wtedy dzięki pasywowi Vision Quest mamy 300% regeneracji many i możemy napierdzielać cały czas nietoperkami;)

Pieski+Monstrum+przerażenie+soul harvest+spirit walk posiadają cooldown więc co jakiś czas je odnawiamy aby cały czas mieć 300% reg many;)

Przyzywamy co tam mamy, włączamy spirit walk wbijamy w grupkę mobków, używamy soul harvest wracamy nA miejsce i spamujemy nietoperkami:)

W cięższych chwilach odpalamy przerażenie aby mieć czas na ogarnięcie;)

Warto mieć jednak wolny albo przerażenie albo spirit walk aby uniknąć śmierci;)

Opublikowano

Proponuje jeszcze coś takiego KLIK .Używasz duchowej wędrówki, wchodzisz w grupkę mobów, odpalasz zbiorowy zamęt i bijesz szarżującymi zombie. Jeśli jakimś cudem coś przetrwa dobijasz zatrutymi strzałkami. Na silniejszych przeciwników odpalasz armię fetyszów. Objęcia umarłych przydadzą się do spowolnienia wrogów (przydatne w walce z niebieskimi, spowalniasz a następnie bijesz strzałkami)

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...