Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SUGESTIA] Nowy poddział - Tworzenie stron WWW.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co to? Większość to problemy / pytania, nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po co to? Większość to problemy / pytania, nie.

Ale jednak trochę poradników jest i ich będzie, to nie lepiej do osobnego działu? Od czegoś trzeba zacząć.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jestem na tak, wszystko jest pomieszane, i trudne odróżnić poradniki od problemów.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Łohoho, myślałem nad tym już pół roku temu, ale jest to niepotrzebne. Nie zapomnijmy, że ten dział to moje oczko w głowie, i wiem o nim wszyściuteńko. Masz spisy, po to one służą, by nie było bałaganu. Na moją prośbę dodano dział IPB, ponieważ problemy z nim i porady na jego temat były dość znaczące, oraz było tego sporo. W obecnej chwili znajduje się pięć działów, z czego każdy do czegoś służy. Zrobimy dział "Poradniki", tam będzie największy zamęt. Spotykać będzie się JS z PHP, co w ogóle nie wygląda estetycznie. Jeśli chcielibyśmy zrobić to estetycznie, w każdym poddziale musiałby powstać dział, który promuje poradniki. Teraz w dziale Skrypty masz spis, w którym znajduje się każdy poradnik, nie jest problem go znaleźć. W dziale HTML/PHP/CSS/MySQL, również masz spis. W dziale JS jest on nie potrzebny, iż jest prawie nieaktywny, a porady są podawane sporadycznie. W dziale Invision Power Board, nie ma spisu, ponieważ, jest to mniejszy dział, który tego również nie potrzebuje. Oczywiście w ów dziale (IPB), możesz Ty, bądź ktoś inny stworzyć spis, co będzie dużym plusem dla tejże osoby. Reasumując, jestem na nie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Prefiksy czemuś w końcu w dziale służą, więc jak jeszcze subforum Poradniki zostałoby stworzone, to prefiksy zbędne by były, na to wychodzi, nie sądzisz?

Opublikowano

Prefiksy czemuś w końcu w dziale służą, więc jak jeszcze subforum Poradniki zostałoby stworzone, to prefiksy zbędne by były, na to wychodzi, nie sądzisz?

Prefiksy powoli mają być kasowane, ale to jeszcze tylko postanowienie. :P

I tak jestem na nie, to nie metin czy MC, żeby tworzyć taki dział...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Póki co są, więc nie ma sensu poddział nowy, ale w przyszłości, kto wie, może i by się przydał, bo poradniki w dwa dni zostaną zasypane na kolejną stronę przez pytania/problemy, nie sądzisz? :P

Opublikowano

Póki co są, więc nie ma sensu poddział nowy, ale w przyszłości, kto wie, może i by się przydał, bo poradniki w dwa dni zostaną zasypane na kolejną stronę przez pytania/problemy, nie sądzisz? :P

No niby macie racje, ale bez utworzenia działu nie pozbędziemy się prefiksów bo każdy nowy tut będzie z prefiksem. Ja jestem dalej za swoim, żeby dodać ten poddział.

Opublikowano

Kiedyś chyba takie subforum było?

Nie wypaliło bodajrze.

Na Nie

Bodajże*

Ale skoro było, to może było za mało poradników? Skoro będzie takie subforum to zachęci do pisania tutoriali.

Opublikowano

Bodajże*

Ale skoro było, to może było za mało poradników? Skoro będzie takie subforum to zachęci do pisania tutoriali.

To tylko teza, która się nie sprawdzi. :D

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...