Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno psp.

PARANO1D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić sobie psp znalazłem kilka ofert i w tym jedna taka ,lecz jest wąski pasek na ekranie da się to naprawić ? Będzie mi to przeszkadzać?Czy lepiej ominąć tą oferte.I jeszcze mam takie pytanie opłaca się kupować psp po premierze PSV?To znaczy czy już raczej nie wyjdzie nic ciekawego na psp(chodzi o gry)?Dodam ,że mam zamiar grać głównie na wyjazdach i w podróży.

http://allegro.pl/konsola-sony-psp-3004-slim-super-zestaw-odbloko-i2370412304.html To link do tej oferty.Warto zamawiać czy wybrać coś bez wad po wyższej cenie?

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu kupiłbym to starsze PSP (street, albo którąś z serii 3000). Jeśli potrzebujesz tylko na wyjazdy to Ci na pewno wystarczy. Gry też są na nią fajne, a PSV na razie ma ich mały wybór. Myślę, że tylko dla dotykowego ekranu i aparatu nie opłaca się wydawać o 700 zł więcej (jak byś bardzo chciał to do tych wcześniejszych PSP można sobie dokupić kamerkę- koszt ok.150 zł z grą ją wykorzystującą) PSP street możesz chyba kupić za jakieś 350 zł. Ja mam 3004 i jestem bardzo z niej zadowolony. Do tego można ją sobie przerobić, a z tego co wiem to jeszcze nie znaleźli sposobu na PSV. Ale wybór należy do Ciebie. Mam nadzieję, że pomogłem.

Ja na Twoim miejscu kupiłbym to starsze PSP (street, albo którąś z serii 3000). Jeśli potrzebujesz tylko na wyjazdy to Ci na pewno wystarczy. Gry też są na nią fajne, a PSV na razie ma ich mały wybór. Myślę, że tylko dla dotykowego ekranu i aparatu nie opłaca się wydawać o 700 zł więcej (jak byś bardzo chciał to do tych wcześniejszych PSP można sobie dokupić kamerkę- koszt ok.150 zł z grą ją wykorzystującą) PSP street możesz chyba kupić za jakieś 350 zł. Ja mam 3004 i jestem bardzo z niej zadowolony. Do tego można ją sobie przerobić, a z tego co wiem to jeszcze nie znaleźli sposobu na PSV. Ale wybór należy do Ciebie. Mam nadzieję, że pomogłem.

Sorry, nie zauważyłem, że to właśnie ją chcesz kupić. Zrozumiałem, że PSV. W sklepie możesz sobie zakupić taką za 350 zł (oczywiście nową), więc nie wiem czy jest sens. Tak to miałbyś konsole bez żadnych uszkodzeń i z gwarancją. Jeśli rozchodzi się o odblokowanie to nie jest to skomplikowane. W razie czego mógłbym pomóc.

Opublikowano

Jeżeli ci się podoba to możesz ją kupić :D

Ten pasek raczej nie będzie ci przeszkadzał, a gry może będą wychodzić jeszcze przez rok, później raczej nie xD

Opublikowano

Kup PSP 3004 najlepsze na rynku. Polecam Ci kupic ze sklepu po 450 . Gry jeszcze beda wychodzic przez rok. A nawet jeszcze dluzej. Lecz gdy przerobisz psp to za darmo sciagasz tyle gier na ile masz miejsca. Przechodzisz i sciagasz nowe. Takich gier jest multum i ciagle przybywaja.

image.png 

Opublikowano

Tak, łatwo je przerobić, wklejasz plik przeróbki do katalogu, naciskasz kilka przycisków i już.

PSP 3004 jest lepsze pod względem fizycznym. Troche lepszy sprzęt, ale mała różnica.

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...