Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Darius

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma inny styl gry .. osobiście miałem szczęscie i zagrałem nim 2 rudny na Summoner , wg mnie postać godna uwagi , ciekawe skille oraz nie mały dmg . Czy jest to dobra postać , zdecydowanie tak , jeżeli lubisz grać takimi postaciami :}

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Kolega kupil go i nie zaluje.Gigantyczne obrazenia,trudny do zabicia,ulti miazdzy.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Mocna postać, ale i tak za tydzień - dwa tygodnie nerf incomming ;)

Ja bym osobiście nie kupował, bo nie wiadomo czy po nerfie nie będzie useless.

@@ Dodam, że jest banowany na all rankedach, chyba że teamleader nie ma mózgu.

Opublikowano

Darius puki co jest OP! Ale na 11000% dostanie nefra. Bo to ulti jest zbyt dobre... można spamić nim... Łatwy pentakill ;(

Ja bym go nie brał bo będzie miał nefra. A za 975 RP już lepszy nocturne, który ma wyrąbise gangi i zaj... DMG! ;)

eune

Opublikowano

Pograłem dłużej Dariusem i powiem że do 10-12 lvl-a nie ma sobie równych, ale jeżeli w tym czasie nie złapie kilku kili to później może liczyć tylko na ks-y

Opublikowano

Moim zdaniem Darius jest godny uwagi ae czy..po nerfie (który napewno niedługo nastąpi) będzie taki dobry?

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Opublikowano

Opłaca się. Jak na razie darius ma op dmg, chyba że go znerfią.

Ulti z true dmg, pewny rodzaj cc, dość wytrzymały.

Opublikowano

Oczywiście, że go polecam. Jest wytrzymały, a jego DMG to w tym momencie jego główny atut. Szczególnie podoba mi się jego przyciągnie, jednak szkoda, że ma malutki zasięg, jednak wtedy byłby znerfiony lada dzień. Utli jest jednym z najlepszych (moim zdaniem) u postaci typu off-tank.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Powiem tak grałem już masę gier gdzie był Darius niektórzy go nie ogarniali i byli łatwymi fragami ale jak ktoś go ogarniam to sam grę prowadził po 600 z ulti na 12 poziomie można można ;p

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

darius w tfach nic nie robi, a na linii latwo go skontrowac. Nie jest op tak jak mowia niektorzy co zagrali nim normala. Polecam pograc na 1,7k elo troche gier nim i odrazu zobaczycie ze taki mocny nie jest bo wystarczy slow i juz nic nie zrobi

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Darius sam nim gram

+dobry skill na 5 pkt następny atak zada 200% dmg i spowolni wroga

+Q jest to skill obszarowy

+E przyciąga do ciebie przeciwników dobry na solo topa i pasyv dający co 1 pkt 5% przebicia pancerza

+ i wkoncu kochane ulti!!!!! za każdy zadany hit do 5 zadaje o 20 % obrażeń więcej

^^ są to nieuchronne obrażenia czyli przeciwnik może miec 500 defa a i tak dostanie 1k z ulti

<3o.O

+pasyv typu ignite

<3

-ciężko nim uciekać

- brak jakiegokolwiek doskoku

- więcej nie znam ;]

PS:+ gdy kogoś zabijesz możesz ponownie uzyć ulta czasami gdy nawet nie zabijesz z ulta tylko ignite albo pasyv to i tak się odnawia

Proszę nie piszcie że postać dostanie nerfa... tak samo było z fiora/jaxem fiora nie przypominam żeby miała nerfa nawet jeśli to jest to i tak op jax po nerfie jest lepszy niz przed jedyne co to oslabiona pasyvka

darius w tfach nic nie robi, a na linii latwo go skontrowac. Nie jest op tak jak mowia niektorzy co zagrali nim normala. Polecam pograc na 1,7k elo troche gier nim i odrazu zobaczycie ze taki mocny nie jest bo wystarczy slow i juz nic nie zrobi

hahahah widzisz co piszesz? darius nic nie zrobi spamisz ciągle z Q czekasz na moment i spam z ulti dobranoc;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Darius bierz go ma 100000% nerf ale mam nadzieje że nie za bardzo, ale choć trochę 1/6 może 1/8 mogli by mu zmniejszyć dmg. Powiem tak w late game jak go dobrze złożysz pod off tanka to będzie miał niecałe 4k hp i ponad 350dmg. 3vs1 kładzie, zabija z ult i znowu tak 3 razy

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Darius jest OP. Na rankedach już go banują. Jego Q robi potężne DMG, E przyciąga graczy do siebie i miniony. Ulti zaje**** jak garena tylko, że odnawia się CD po zabiciu..! Oczywiście go kupuj.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...