Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AzgardMT2[PL][HAMACHI]

DarkNightxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zupełnie na nowych plikach!!! wiecej info na wiecej info na forum!! lub pod tematem strona 8

http://azgardmt2.y0.pl/viewtopic.php?t=48

logonniq.png

Opłaca sie zapraszam !!! Juz za 1-2h dodam zapowieć servera na nowych plikach 2k10!!

68888487823051815750.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość koxxxik12
Opublikowano

Wbije jak nic.

Z zapowiedzi był fajny i teraz też ;P

Opublikowano

i ja moge do gp sie zglosic niechetnie bo ja zagram ale te godziny zawsze dobijaja...

no a to moze zmieni przynajmniej w piatek/sobote/niedziele od np 13-24(niedziela 22) i se albo pojdzie na dwor albo bd gral...

e a moze wlaczysz serwa? ty jestes HA? PyrateBy?

no i + DUZY te bony w eq smoka/zbroja 250 janiemoge prooo xP zato duzy +

i popraw regulamin napisales palyer(player?) ma byc??

szukam kogo,,d,, kto zrobi gameplay popraw xPP

no i powiem na koniec polecam XPP DarkNightxx pisz na pw

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Opublikowano

Zagram, ale jak zmienisz godziny otwarcia bo teraz to gówno a takie ładne pliczki widzę.Świetny system ulepszeń, mapki itp..

Lvl jak sie wbija? Dajecie? Czy jak?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

aha a o ktorej grales? bo tera nwm... czy ja na zlej sieci czy co...

no jednak mialem zla siec pamietajcie MT2 nie Mt2...

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Opublikowano

Serwerek fajny. Na pewno zagram. Tylko jedno pytanko, GM daje LvL czy trzeba expić??

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Zbugowała sie kasa próbowałem wszsytkiego i nie bd od nowa robił konta ... bo mialem 127 ;D

I fajny nick ... reset kont chce

Opublikowano

Zbugowała sie kasa próbowałem wszsytkiego i nie bd od nowa robił konta ... bo mialem 127 ;D

I fajny nick ... reset kont chce

Chcieć sobie możesz.

Co do top. to da się normalnie grać przy takich bonach? Zazwyczaj jest tak, że wystarczy 1 item by zabić każdego na hita..

Opublikowano

zal kolejny -- duzy duzy! musisz se wbijac sam 250.. a buguje sie exp i za 1 klikniecie hand up(kilkasz wybierasz exp ok..)dostajesz maximum 1lvl na 130 dostajesz juz tylko pol lvl... what the n...*.... serwer

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Opublikowano

Nie mogę się połączyć: Zostaniesz Połączony Z Serwerem.... i tak non stop a pisze na stronce ze ON Logowanie i Świat to o co kaman?

Opublikowano

Dlatego lvl dostajesz od GM, po wbiciu 147lvl.

hmm mnaprawde jak HA mowil ze nic niemozemy dostac od ,,was,, wiec mam pytanie SERIOOO?

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...