Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co powinni zmienić w WOT

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszemy sugestie co wargaming powinien zmienic w naszym czolgowym mmo.

Moje sugestie sa takie:

- powinni w duzej mierze zmodyfikowac silnik fizyczny , dla wielu wydaj się on idealny , a dla innych ludzi , którzy trochke znają się na czołgach- beznadziejny.

- powinni dodaj nowa grupe czolgow - supercięzke , gdyż różnica między czołgami X tieru jest ogromna , np. taki Maus , byl zaliczany do grupu czolgow superciezkich , gdyż jego masa bojowa dochodziła do 200 ton , lecz nie wiem dlaczego Tworcy gry zaliczyli ten pojazd do czołgów cięzkich

- wiele czołgow zostało pominiętych, które brały czynny udział w II wojnie . Przykladem jest np. Tygrys Królewski , dużo lepszy od Tygrysa VII

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zgodzę się, ale jeszcze powinni ulepszyć system zarabiania, bo gra kieruje się w "Pay 2 Win", pozatym o ile się nie mylę Tiger II to tygrys królewski.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

- wiele czołgow zostało pominiętych, które brały czynny udział w II wojnie . Przykladem jest np. Tygrys Królewski , dużo lepszy od Tygrysa VII

Tygrys królewski jest w grze.

Coś co wymaga zdecydowanej poprawy to Match Making, chociaż na chwilę obecną i tak jest lepszy niż wcześniej.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

zgodzę się, ale jeszcze powinni ulepszyć system zarabiania, bo gra kieruje się w "Pay 2 Win", pozatym o ile się nie mylę Tiger II to tygrys królewski.

Nie tygrys I , II a tygrys Krolewski to 3 inne rzeczy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Poczytaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Panzerkampfwagen_VI_B_K%C3%B6nigstiger

Panzerkampfwagen VI Ausf. B = PzKpfw VI Königstiger = PzKpfw VI Tiger II = Sd. Kfz.182

roomy.png

Opublikowano

Tygrys II, a tygrys królewski to dokładnie te same czołgi.

Co do czołgów, które zostały pominięte, to u Ruskich brakuje jeszcze dużo czołgów, a u Niemców to chyba tylko PzKpfw I.

Opublikowano

I-match making

II-zarabianie

III-zmniejszenie ceny golda/ sposoby zarabiania golda nie licząc CW i eventów.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiger II to tygrysek królewski

Nowa fizyka ma być wprowadzona (już jest tworzona) ale jak paczyłem o.O na filmik z tą nową fizą to czołgi trochę za lekkie się wydają (o fizyce poszukajcie na YT)

Opublikowano

Jeszcze drzewko LT mogliby wprowadzić (nie licząc teraźniejszego prawie LT żabojadów)

Opublikowano

Nie widzę sensu tematu. Zobrazujcie mi to..

I tak Warming nic nie zmieni.. bo tego nie czyta..

Chyba, że planujecie mu tą dyskusję wysłać. :D

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Nie widzę sensu tematu. Zobrazujcie mi to..

I tak Warming nic nie zmieni.. bo tego nie czyta..

Chyba, że planujecie mu tą dyskusję wysłać. :D

Pozdrawiam!

No uważaj bo czytają chociaż swoje własne forum.

Zbyt odważne pomysły lub wytykane im błędy nie są brane przez nich do wiadomości i są po prostu usuwane.

Dlatego takie tematy jak ten pozwalają chociaż przedyskutować na spokojnie dany pomysł.

roomy.png

Opublikowano

W tym temacie piszemy sugestie co wargaming powinien zmienic w naszym czolgowym mmo.

Moje sugestie sa takie:

- powinni w duzej mierze zmodyfikowac silnik fizyczny , dla wielu wydaj się on idealny , a dla innych ludzi , którzy trożke znają się na czołgach- beznadziejny.

- powinni dodaj nowa grupe czolgow - supercięzke , gdyż różnica między czołgami X tieru jest ogromna , np. taki Maus , byl zaliczany do grupu czolgow superciezkich , gdyż jego masa bojowa dochodziła do 200 ton , lecz nie wiem dlaczego Tworcy gry zaliczyli ten pojazd do czołgów cięzkich

-fizyka bedzie (w lecie będą testy). "Trożke"? Widać następny dzieciak chce się wypowiedzieć w sprawie, o której nie ma całkowitego pojęcia.

-czołgów superciężkich nie ma tak dużo, aby zrobić nowe drzewka. Jak jesteś taki cwaniak i wytykasz błędy Twórców gry to czemu nie zrobisz drzewka sam.

-Tygrys Królewski to inaczej Tiger II. Tigera VII nie ma, jest tylko Pzkpfw VI Tiger (Tiger I) i Pzkpfw VII Tiger II (Tygrys Królewski)

@@@edit

Nie tygrys I , II a tygrys Krolewski to 3 inne rzeczy.

PORAŻKA.. Wpisz sobie Tiger II i Tygrys Królewski idioto.

Najlepiej jakby zaliczyli Mausa do superciezkich czolgow , tak samo inne bardzo ciezke czolgi.

Cały czas wypisujesz tego Mausa a nie wiesz, że tylko kilka czołgów ma więcej niż 100 ton.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

@yp testy fizyki są już dla zamkniętej grupy osób. W wakacje udostępnią dla większej ilości testerów/zaaplikują do gry

Opublikowano

-fizyka bedzie (w lecie będą testy). "Trożke"? Widać następny dzieciak chce się wypowiedzieć w sprawie, o której nie ma całkowitego pojęcia.

-czołgów superciężkich nie ma tak dużo, aby zrobić nowe drzewka. Jak jesteś taki cwaniak i wytykasz błędy Twórców gry to czemu nie zrobisz drzewka sam.

-Tygrys Królewski to inaczej Tiger II. Tigera VII nie ma, jest tylko Pzkpfw VI Tiger (Tiger I) i Pzkpfw VII Tiger II (Tygrys Królewski)

@@@edit

PORAŻKA.. Wpisz sobie Tiger II i Tygrys Królewski idioto.

Cały czas wypisujesz tego Mausa a nie wiesz, że tylko kilka czołgów ma więcej niż 100 ton.

Moze nikt kurwa nikomu nie bedzie wytykal bledow . Niech w grach bedzie najebane bugow , bo przeciez nie trzeba wytykac bledow? Z tym tygrysem pomylilem sie , ale odrazu nie musisz wyzywac , poprostu wyglad byl inny. Wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ty.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Moze nikt kurwa nikomu nie bedzie wytykal bledow . Niech w grach bedzie najebane bugow , bo przeciez nie trzeba wytykac bledow? Z tym tygrysem pomylilem sie , ale odrazu nie musisz wyzywac , poprostu wyglad byl inny. Wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ty.

Błędy się poprawia, a nie wytyka innych ludzi, że mówią źle :)

signature.png

Opublikowano

Moje sugestie sa takie:

- powinni w duzej mierze zmodyfikowac silnik fizyczny , dla wielu wydaj się on idealny , a dla innych ludzi , którzy trochke znają się na czołgach- beznadziejny.

1. Wchodzi nowy silnik aktualnie poprawiają mapy

2.Po ch*j to komu?

3.Tygrys II - tygrys królewski ale to już wiemy

Co do czołgów, które zostały pominięte, to u Ruskich brakuje jeszcze dużo czołgów, a u Niemców to chyba tylko PzKpfw I.

Czy nikt nie czyta mojego tematu w którym są drzewka technologiczne?!

1213o.jpg

Opublikowano

helołłłłłł marketing. Wypromuj jakoś swój temat to napewno będzie mniej takich postów.

Opublikowano

Błędy się poprawia, a nie wytyka innych ludzi, że mówią źle :)

Pierw komuś trzeba wytknąć ten błąd , żeby mógł go poprawic - to chyba jest logiczne :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ludzie a krzyczycie (wytykacie xD) mi że oftopuje a co tu się dzieję.... gadamy o błędach WG anie naszych nawzajem. A z resztą sądzę że powinni wzmocnić niektóre medy. W trakcie wojny nie robiło takiej różnicy czy med czy MT. Shermana napiździały się z tygryskami i co (fakt że stosunek liczebny <shermanów) ale i tak....

Opublikowano

Pierw komuś trzeba wytknąć ten błąd , żeby mógł go poprawic - to chyba jest logiczne :D

Geniusz.

Nie widać co ci napisał?

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...