Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pomoc w zbieraniu Palladium

bartek9991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w dzisiejszym turytorialu chcę przedstawić wam trick przy zbieraniu palladium

Trzeba posiadać 2 hangary.

1) Pierwszym statkiem lecimy 5-2 na baze.

2) Drugim natomiast lecimy na 5-3 na palladium.

3) Gdy mamy już pełną ładownie,przelogowywujemy się na pierwszy statek.

4) Wymieniamy palladium.

5) I drugim statkiem możemy dalej zbierać palladium.

Ułatwi to zbędne latanie po wymiane palladium.

Zapożyczone z innego Forum.

@EDIT: Dla niedowidzących (poker) Powiększam zdanie wyżej "Zapożyczone z innego Forum."

Liczę na "Lubię to".

Proszę o zdjęcie %.

Opublikowano

to nie bug, pozatym skopiowane z innego forum:) nawet slowo trick uzyles tak jak to bylo tam, zalosny jestes bys chociaz napisal w miare po swojemu a nie wszystko na zywca prawie ze skopiowales

jak dajecie tuty to jakies oryginalne ktorych nigdzie niema bo tu kazdy zna inne fora:)

Opublikowano

to nie bug, pozatym skopiowane z innego forum:) nawet slowo trick uzyles tak jak to bylo tam, zalosny jestes bys chociaz napisal w miare po swojemu a nie wszystko na zywca prawie ze skopiowales

jak dajecie tuty to jakies oryginalne ktorych nigdzie niema bo tu kazdy zna inne fora:)

Po pierwsze gdybyś dobrzę się przyjrzał,pisze tam że skopiowane z innego forum.Widać ,że ślepy jesteś.A po drugie to chciałem się z innymi podzielić tym bo może nie każdy ma linki do innych for.Pomyśl.A po trzecie to żywcem skopiowane nie jest.Jest tam zarys tamtego tuta.I po czwarte.Czy ja pisałem że to BUG ?

Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

I gdyby każdy miał linki do Innych forum to po co MPCFORUM? Skoro większość TuTków jest własnie skopiowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...