Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Tryb Hradcore dla ciekawskich

Budynx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hardcore - tryb gry podobny do trybu Survival. Różni się od niego jedynie tym, że nie ma możliwości zmiany poziomu trudności oraz odrodzenia.

Cechy

Podczas gry w trybie Hardcore jedynym dostępnym poziomem trudności jest "hardcore". Różni się on od poziomu trudności "hard" jedynie tym, że nie może być zmieniony podczas grania.[1] W przypadku gdy gracz zginie w trybie hardcore, nie ma możliwości odrodzenia i kontynuacji gry. Jedyna opcja jaką gracz może wybrać to usunięcie danego świata. W przypadku gdy gracz opuści grę, a następnie ponownie wczyta świat, to dalej jedyną dostępną opcją będzie usunięcie tego świata.

Historia

Tryb hardcore został dodany w nieoficjalnej wersji 1.9 pre-release 2. Został on oficjalnie wprowadzony w wersji oficjalnej 1.0.0.

Cechy

• Wymaga Konto Premium - NIE
  • Dostępność - Tak
  • Multiplayer - Tak
  • Crafting - Tak
  • Ekwipunek -Tak
  • Pasek Zdrowia -Tak
  • Dzień i Noc -Tak
  • Nieskończoność Wielkość mapy -Tak
  • Biomy -Tak
  • Lochy -Tak
  • Ustawianie pozycji Respawnu - Nie
  • Respawn po śmierci - Nie
  • Moby -Tak
  • Woda -Tak
  • Nether -Tak

Ciekawostki

Podczas grania w trybie hardcore ikony wskaźnika życia różnią się od podstawowych.

W menu wyboru świata tryb hardcore jest napisany na czerwono.

W przypadku stworzenia świata w trybie hardcore w wersji Beta 1.9 pre-release, a następnie wczytanie tego świata za pomocą Bety 1.8, świat zostaje na stałe zmieniony na standardowy tryb Survival.

Zapraszam do Komentowania .

Konto nieczynne

Opublikowano

Budynx3 - takie poradniki sobie pisz w notatniku i zapisuj ... A nie zaśmiecaj forum . Bo wszystko co piszesz jest zerznięte z Minecraft Wiki .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

@Up

wyłącz wyśrodkowanie

@Topic

Dlaczego usunęli dodawanie minusów? Te wasze tuty mocna ssą pałe

Moment! To nawet tutorial nie jest!

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Skoro to nie TUT, ro po co umieszczasz go w dziale Tutoriale? Nie przydate, te same informacje mam na MineCraft wiki. I tam wolę zajrzeć.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

1 . To jest INFORMACJA,nie tutorial,trudno rozróżnić?

2 . Też sobie moge zaznaczyć tekst z MCwiki i dać magiczny przycisk KOPIUJ i WKLEJ.

3 . Skoro to jest,kopia,to też jest to SP@M.

4 . Każdy może to przeczytać na MC wiki

Prosze moderatorów o zamknięcie tego tematu i umieszczenie w koszu !

Opublikowano

up 2up 3 up piszecie to samo pod rząd jestem początkującym pisarzem Tutów :D

Za ten wasz spam już po warnie dawno powinno być

Konto nieczynne

Opublikowano

Początkującym pisarzem tutów?Hahahahha,dobre.Raczej zaawansowanym plagiatorem.Jak chcesz,to zaraportuj nas wszystkich,ale taitak Tobie wyjdzie to na złe,bo to TY zacząłes tą dyskusje tym plagiatem.

PS:I kto tu jest sp@merem?Ja przynajmniej nie kopiuje z MC wiki i nie wklejam do treści odpowiedźi.

Jak wspomniałem wcześniej - DO KOSZA Z TYM!Trzymam się z 1 godną zasadą:

DON'T FEED THE TROLL!

Opublikowano

Dawaj, raportuj nas wszystkich, mam to w dup**e, a poza tym to my ciebie powinniśmy zraportować, że kopiujesz info z MineCraftWiki i nawet źródła nie podajesz...

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...