Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra na lc pl

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od dzisiaj zostawie te wszystkie privy i wracam na lc pl.

Pewnie sobie myslicie...dlaczego to pisze?

Bo:niewiem jaki server wybrac (kathar/ibres),

Gildie bede szukal,

Moze kogos co na poczatek pomoze finansowo jak i "buffowo" (jakas gildia lub kleryk co da buffka na pu <3 )

To chyba wszystko pozdro :D

Opublikowano

Witam,od dzisiaj zostawie te wszystkie privy i wracam na lc pl.

Pewnie sobie myslicie...dlaczego to pisze?

Bo:niewiem jaki server wybrac (kathar/ibres),

Gildie bede szukal,

Moze kogos co na poczatek pomoze finansowo jak i "buffowo" (jakas gildia lub kleryk co da buffka na pu <3 )

To chyba wszystko pozdro :D

Niedawno Aryanel napisal temat,ze przyjmie do gildii a ty go zamknales,bo jest temat Przyjme/Szukam Gildii,wiec wypadalo by byc konsekwentynym i nie pisac tego w nowym temacie:P

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Też bym wróciła na PL. ;) Ale nie chce mi się tak niemiłosiernie zaczynać od nowa. Nie mam koncepcji na zbieranie kasy, na farmienie PU itd. xD Chyba, że może w USA...

Opublikowano

Też bym wróciła na PL. ;) Ale nie chce mi się tak niemiłosiernie zaczynać od nowa. Nie mam koncepcji na zbieranie kasy, na farmienie PU itd. xD Chyba, że może w USA...

Na malym lvlu latasz po juno i zbierasz mapy skarbow.Potem otwierasz mape i lecisz po skarb.Dropi zlota/drewniana skrzynia.Sprzedajesz drewniane,bo zlotych nikt nie kupuje;dd Co do farmy to ja bilem od 1 lvla na bloku 50%.Quest z malpoludami 12-14 lvl(maksowanie skilli i zerowanie exp).Do 30 lvla bilem w juno.32 dobilem w procku.Na 32 lvlu musisz zobaczyc,czy masz zapas pu mniej wiecej do 60 lvla.Jesli nie to polecam dofarmic na drzewoludach.Na 60 lvlu masz questy na naplecznik i 2 w Sw.Zapomnienia.Polecam odebrac je na pasku 4 lvl(2,5x PU) lub na platynce(3xpu).Ewentualnie buff klera +gildyjny.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

farma pu? pikuś ,wbicie 100 w 2 tygodnie z paluszkiem głęboko ( jak masz kasę , nie mówię o iS )

jak byście grali kathar to piszcie do : MacStar :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Niedawno Aryanel napisal temat,ze przyjmie do gildii a ty go zamknales,bo jest temat Przyjme/Szukam Gildii,wiec wypadalo by byc konsekwentynym i nie pisac tego w nowym temacie:P

Wybacz,ale jak widzisz ja niepytam tylko o gildie,napisalem jaki server wybrac,czy ktos pomoze finansowo etc. :)

Opublikowano

ja też zagram chyba na lc pl , chyba że wolicie zagrać na lc usa ?

Pomogłem daj Like

Opublikowano

właśnie sciagam lc pl i zagram na katcharze ( STARY DOBRY KATCHAR)

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Powiem ci że GM mi wspominał że Ibres i Katchar zostaną połączone Ale kiedy to nie wiem

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

to Tytanozz oficjalnie wiadomo już dawno :PPP więc nie zaświeciłeś wiedzą :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Ja akurat nie wiedziałem , tylko jakaś ankieta była i tyle

Pomogłem daj Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...