Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nowy skill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero. Dodając nowy skill do clienta napotkałem pewien problem. Przy ikonie skilla nie pokazuje na jakim jest on poziomie. Na screenie widać ze w Zielarstwo (obok Poli) nie ma żadnego pkt, a w rzeczywistości jest on na P. Wie ktoś może co musiałbym edytować aby to odblokować?

Screen:

4mod9g.jpg

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Na moje oko, jakby nie odczytuje danych z bazy, jednak mogę się mylić.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

ale to już musi być kwestia do ustawienia w cliencie chyba, a na tym się znam jak ksiądz na seksie.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Z ministrantami, to się znać musi, jednak mnie tu interesuje z jakiego pliku pochodzi pobieranie statów z bazy, może coś ew. jebłeś przy dodawaniu.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

skill jest dodany do clienta prawidłowo, a po stronie serwera też bo ustawiłem wszystko jak Poli. wiec faktycznie może gdzies sie ustawia pobieranie z bazy to.

8wjJf.jpg

by vPaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...