Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiedźmin 2 ER

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo jakie macie opnie na temat gry?

Moim zdaniem gra lepsza od 1 ma super grafikę i fabułę w dodatku bardzo wciąga.

I jak myślicie powstanie 3?

1388363882-U262029.png
Opublikowano

W sensie, chodzi Ci że wiedźmin 2 ma lepszą grafe? To chyba oczywiste. :D

Na pewno będzie 3, nie wierzę żeby polacy zaprzepaścili aż tak wielki projekt.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bardzo fajna gra. Jedna z najlepszych gier w jaką grałem, ale mimo to bardziej podoba mi się część 1. Mnie bardziej wciągnęła.

Gra bardzo dobrze się sprzedaje/sprzedawała. Część 3 na pewno będzie :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy crpg na świecie .

Chłopaki z CD PROJEKT RED mają jaja i gra jest z humorem ,ale też dojrzała . Trójeczka na pewno powstanie.

Teraz mały spoiler.

Jak graliśmy w dwójkę to wszystko wskazuje ,że będziemy bić czarnych ;P

1331059428-U215643.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra jest ZAJEBISTA!! Polecam ją w pełni. CD Projekt się postarał. :D (Czekam na trzecią część, myśle, że będzie jeszcze lepsza) :)

Opublikowano

Może i Wiesiek 2 jest dobry, ale jak na swoją grafę to przesadzone wymagania (ludzie pokroju gtx 8800, gt 9500 nie pograją wcale - 15 fps max) i jak dla mnie wiedźmak 2 jest trochę zbyt liniowy i przede wszystkim brakuje otwartego świata w pełynm tego słowa znaczeniu. Żeby loading przy wchodzeniu do gospody? To już w Gothicu I nie było takich problemów. Od jedynki lepsza wiadomo, ale dla mnie to nie jest extra rpg (moje zdanie, szanuję inne), ja np. wolę TES V Skyrim, albo Kingdoms of Amalur. Trójka na pewno wyjdzie :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I teraz pewnie zaczniecie się dziwić...

Jestem wielkim fanem gier RPG. Grałem w The Elder Scrolls od małego, przeszedłem wszystkie Gothicki, Two Worlds itp gry.

I te wszystkie gry działały mi na moim starym poczciwym 7-letnim komputerze. Kupiłem Wiedźmina 2, jako wielki fan gier RPG. W "starym" zmieniane była karta na lepszą i procek, więc sądziłem, że Wiedźmin 2 ruszy mi choćby na minimalnych (a tak BTW, opłacało się, bo skelp wielką promocje zrobił i Wiedźmina 2 kupiłem za 60 złotych w styczniu 2012 roku).

Teraz, w grudniu 2012 roku, wkońcu "kupiłem" sobię nowy komputer, sprecyzowany do gier. Jako, że moja półka z grami, które nie chodziły mi na starym komputerze była pełna, zacząłem wszystkie gry instalować. Oczywiście pierwszy Wiedźmin 2. Jest, spatchował się, odpalam, automatycznie wysokie (nie chwale się, po prostu podkreślam dramatyzm) Odpalam grę i... po 20 minutach wyłączyłem. Jakoś nie mogę "przerżnąć" Wiedźmina. Nie wiem dlaczego, ale po prostu nie mam ochoty na niego, takiej jakiej miałem np. na Skyrim albo Arcanię.

Opublikowano

I jak myślicie powstanie 3?

Powstanie, widać to w outro wiedźmina 2 ER.

Opublikowano

Ja również zgadzam się z przed mówcami gra jest super i pod względem graficznym według mnie powala, nie mam takich dużych wymagań co do grafiki więc mi tam pasuje wszystko. Polecam serdecznie ;)

Opublikowano

Wprowadzono duże zmiany względem pierwszej części, jest to jedna z najlepszych polskich gier mimo, że świat Sapkowskiego nie wciągnął mnie aż nadto, jednak grało się przyjemnie.Co do trzeciej części jestem zdania, że będzie na 100% ponieważ już wyrobili sobie markę(nazwę) i szkoda byłoby to zaprzepaścić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza czesc bardzo mi sie podobala.

Koledzy chwala sobie takze czesc druga. Ja takze chetnie bym zagral w wiedzmina 2 jednak moja specyfikacja

kompa mi na to nie pozwala... a szkoda :(

Moze kiedys przyjdzie mi zagrac w tego wspanialego rpg'a

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi osobiście się znudziło gdzieś w połowie gry, bo po prostu klimat mi nie odpowiadał. Lecz gdybym miał okazję, to chętnie w drugiego Wiedźmina bym pograł.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja tam wole Wiedźmina 2, a co do 3 to na pewno będzie z paru prostych przyczyn:

-1 zakończenie jest takie, że nie wierze że nie będzie kolejnej części

-2 Jest to najlepsza Polska gra, wątpie by CD Action zakończył tą serię na 2 części

Opublikowano

Owszem Wiedzmin 2 (skromnie Wiesiek 2 :) ) jest super.

Niestety muszę cię zmartwić jeśli chciałbyś Wiedzmina 3.

Bowiem ekipa CDproject Red planuje wydać nowego rpg-a, Cyberpunkt 2077(już są pierwsze trailery).

Ale pewnie ciekawy będzie i Wiesiek 3 :)

cYF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...