Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzmu mam tak ze jak gram w ca to 5 min czysto a po 5 min nie tak dosłowanie mam takie odczuwalne spowolnione tempo z lagami ? kiedys grałem i było dobrze a teraz grac sie nie da prosze o pomoc

Opublikowano

Hmm... Używałeś Gamebostera lub Tune UP jak nie to użyj. Hmmm... Po jakimś czasie? Może ci coś się przegrzewa? Spróbuj wyczyścić kompa w środku. Zainstaluj sterowniki, DirectX, Adobe Flash Player i daj znać.

Opublikowano

Ja mam podobnie w lapku jak mi się za bardzo grzeje, zobacz czy nie jest gorący, jak nie chcesz rozkręcać lapka to kup sobie spray ze sprężonym powietrzem, wyczyścisz nim wiatraczek i inne trudno dostępne miejsca w lapku, mi pomaga takie coś w czyśczeniu go z kurzu i laptop mniej się grzeje, a co za tym idzie, mam mniejsze ściny. Może twój też się zakurzył, bardziej się grzeje i łapiesz ściny.

Opublikowano

No spadek FPS pogaś jakieś zbędne programy ew zastosuj się do rady filnna wydaje mi się że ci sie lapek przygrzewa :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ostatnio CA jest strasznie nie stabilne. Muli, crash'uje itp. Hmm, ale te spadki FPS, to taki sam problem jaki ja mam na swoim "Drewnie".

Możliwe,że masz tak samo jak ja, Ps. od kiedy masz ten problem ?

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...