Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zapomniałem hasła do odblokowania telefonu ! :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zakupiłem HTC Wildfire S...

Jestem uczniem gimnazjum i często zdarzają się sytuacje kiedy ktoś chce się pobawić moim telefonem...

Aby uniknąć tego problemu mówiłem każdemu, że hasła zapomniałem... no i stało się... nie pamiętam hasła... Jak odzyskać hasło ? Czytałem FAQ na stronie producenta (http://www.htc.com/help/pl/howto_iframe.aspx?id=54690&type=1&p_id=392) i u mnie jest inaczej :[

Mam najnowszego Androida, w którym odblokowuje się kółkiem, które trezeba przenieść na środek ekranu... Na stronie producenta jest napisane, że mam wstukać losowe hasła 5 razy aż wyskoczy komunikat, że mam odczekać 30 sek.. i czekać aż telefon wygaśnie...po czym kliknąć guziczek aby sie podświetlił, odblokował i powinienem mieć napis "Zapomniałeś wzoru?".

Niestety u mnie nie ma czegoś takiego jak przywracanie hasła...Wgrywanie nowego softa nie wchodzi w grę, ponieważ nie chcę czekać aż Orange łaskawie naprawi mój problem w miesiąc :< (tak tyle czasu zajmuje im naprawić telefon, mam doświadczenie z tą firmą...)

Bardzo proszę o pomoc.

Daję Lajki i 5 gwiazdeczek :)

Pozdrawiam FrozzY

banner2pn_rraxhrn.png

Opublikowano

już zrobiłem tyle razy, że masakra :[

"50 razy źle wpisałeś hasło"... poczekaj 30 sekund...

do ilu mam tak robić? :x

banner2pn_rraxhrn.png

Opublikowano

musi być załadowana karta SIM? czy mogę bez? bo zmieniłem teraz telefon na czas naprawy HTC...

Mam njnowszego androida tego co się kółko na środek ekranu wysuwa... (jak coś :P)

banner2pn_rraxhrn.png

Uczeń
Opublikowano

Miałem taki problem na HERO, tylko że tam za którymś razem blokował się na amen. Zrobiłem factory reset i było ok, a że fona miałem niedługo, nic szczególnego nie straciłem. Ewentualnie pobaw się z tym odzyskiwaniem przez google.

Opublikowano

Jak sie uda ci go odblokowac to zrob przywrocenie ustawien fabrycznych i pozbedziesz sie blokady (i przy okazji wszystkich zainstalowanych programow i skonfirugowanych ustawien).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...