Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bot do GTA SA MP

Soboleszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Słuchajcie mam taki mankament, juz od jakiegos czasu zastanawiałem sie czy mozna było by zrobić bota do GTA SA MP i żeby wykonwywał czynności z góry narzucone przez nas po stronie gracza.

Tzn chodzi mi o to że poruszał by sie on po wyznaczonej trasie/ mogła by być z góry ustalona z punktu A do B.

Czyli wybiera klase itd... poźniej towar i jedzie od pkt załadunku do rozładunku.

Macie jakiś pomysł?

Próbowałem już programami które nagrywają czestotliwośc z jakimi sa wciskane klawisze wg kolejności ale nie wiem czy mają one opoznienie czy program jakis do bani bo co ruszał jechał kawałek pieknie i w pewnym momecie przyp***** w lampe i oczywiście cała trasa zaprogramowana poszła sie kochać.

Oczekuje na pomysły...

Opublikowano

Jest to możliwe, trasę bota ustalasz ingame, niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć jak to zrobić, bo się tym nie zajmuję.

Czyli wybiera klase itd... poźniej towar i jedzie od pkt załadunku do rozładunku.

Bot wybiera klasę? Może on wyłącznie poruszać się po San Andreas.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Bot jeździ tylko z punktu a do b, najczęściej Autobus.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...