Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zeta- Otrzymywanie havocków

niematunikogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sprawdzonego sposobu na havocki. Strasznie mi nie chcą lecieć i wgl juz sie denerwuje. Piszcie to na priv jeżeli działa i nie jest jakiś że na tej fali x2 na złotku a na tamtej rsb bez podkrętki bo to nie działa.

Opublikowano

Pojebało Cie? O takich rzeczach się piszę na priv bo zaraz zablokują!!! A mi wciąż brakuje 2 havoców ^^

zeby ciebie nie zablokowali;d ale fakt ja na 1 koncie 2hav na 2 zety, ana 2 koncie 2 hav na 3 zety

Opublikowano

to że z 2 zet macie 2 havocki o niczym nie świadczy ;) za pierwsza zete na 100% sie dostaje havoc a za drugim może miałeś fuxa ;)

Feel the beat!

Opublikowano

Nagroda jest w 100% losowa. Rób wrota po prostu , z tym zdejmowaniem havocków - myślę że tez jakieś fake.

Opublikowano

Na Zety nie ma sposobów ^^ Jest to jak kumulacja :).

P.S Jebać modów dali mi 5 % tępe chuje. :)

Mi też, Nick marihuana. A najwyżej przedawkować może marsjanki.

yolh.jpg
Opublikowano

Zdejmij wszystkie Havoci, nie jestem pewien czy to zadziała ale jest najbardziej wiarygodny niż te wszystkie "na złotku te mobki i ta fala, potem padasz na tym designu, włączasz peta wtedy, potem zabijasz peta, robisz 2 backflipy i frontflipa itd."...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W Sobote haha dobre zrobiłem 2 zety w sobote i nie trafiłem havoka 3 HAVOK Z 8 ZET na bazie mam kolejną po południu zrobie i tutaj napisze czy dostałem havoka . :D

Zbieram like + ;]

Opublikowano

kiedyś był bug na havocki to zdołałem złapać 5 z 5 zet a żeby zdobyć kolejne 5 musiałem zrobić 27 zet ;/

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...