Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] włączenie mw3

Tall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z włączeniem MW3 Multiplayer otóż gdy włączam grę muszę zmienić opcje czyli wymagania z high na np extra później jak zaakceptuje to mi się myszka zacina a następnie odłącza od steam'a skype itp. zazwyczaj zabawa potrwa z 5minut później działa ale jak się z tym tak bawię z 15 to szlaq trafia wiec mam do was pytanie czy da się to jakoś naprawić

PS

oczywiście gra to oryginał

Opublikowano

Steam- MW3- PPM- Właściowości- Pliki lokalne- Sprawdź spójność plików.

Ewentualnie reinstall.

Jakiego masz kompa? Może po prostu nie wyrabia :) ?

Opublikowano

Steam- MW3- PPM- Właściowości- Pliki lokalne- Sprawdź spójność plików.

Ewentualnie reinstall.

Jakiego masz kompa? Może po prostu nie wyrabia :) ?

nie komp jest na pewno dobry bo to już moja druga kopia gry oryginalnej na poprzednim dostałem bana ale ładnie chodziło włączało się lecz teraz kopiłem klucz z allegro ściągnąłem no i własnie taki problem miałem :)

mój kolega ma od tego samego użytkownika klucz i wszystko mu śmiga

KOMPUTER

Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

Ram 3 gb

Karta grafiki AMD Radeon HD 5500 series

Opublikowano

czy mógłby ktoś to ruszyć, bo reinstalować nie chcę ponieważ mam wolny internet i będzie mi się to ściągało ze 2 dni a tego nie chcę

Opublikowano

Jesli myszka ci sie zacina to kliknij ctrl+alt+delete -> procesy -> iw5pl(chyba, chodzi mi o proces mw3) -> ustawienia priorytetu -> normalny... mi to pomoglo jak ostatnio mi sie myszka zacinala

15vbj5.png

Opublikowano

Jesli myszka ci sie zacina to kliknij ctrl+alt+delete -> procesy -> iw5pl(chyba, chodzi mi o proces mw3) -> ustawienia priorytetu -> normalny... mi to pomoglo jak ostatnio mi sie myszka zacinala

ale nie w takim sensie po prostu przy włączaniu MP żeby uruchomić muszę

zmienić najczęściej wymagania tak z high na normal z normal na high później gra się zacina na pól minut rozłącza mnie ze steamem ze skype'em i jak się połączy zazwyczaj gra już normalnie działa

Opublikowano

Jedyne co pomoże to reinstal albo poszperanie w opcjach grafiki.

P.S Spróbuj zagrać bez włączonego GG Skype itd. (co ci marnuje neta)I żebyś miał jak najmniej uruchomionych procesów.

Opublikowano

Jedyne co pomoże to reinstal albo poszperanie w opcjach grafiki.

P.S Spróbuj zagrać bez włączonego GG Skype itd. (co ci marnuje neta)I żebyś miał jak najmniej uruchomionych procesów.

zazwyczaj tak robię chyba że rozmawiam z kolegom no to inaczej się nie da ale tez nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...