Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy . Skill Na G

dzielo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na metin35 i niewiem jak zrobic zeby skill byl g lub na p

Bym mogl mi ktos wyjasc jak mam to zrobic?

Za pomoc 5*

Opublikowano

instrykcje + rada pustelnika + zwoj egzorcyzmu = 55 ksiag + 20k expa na jedna + 55 rad i zwojow egzo = skill na G

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

musisz miec range na minus oraz fasolki zen i kamien duchowy gdy masz range na minus uzywasz egzo i najlepiej rady wtedy klikasz kamien duchowy 1 raz bierzesz 1 opcje wybierasz ktory skill i dalej klikasz ta 1 opcje i na koncu albo wchodzi albo nie

Edit:omg ile osob 4 osoby w 2 minuty xD innego zajecia niemacie tera bedzie mial dylemat i nieda nikomu 5 xD

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

Na p najpierw robisz range na minus np. agresywny i czytasz zwoje egzorcyzu + kamyki duchowe + fasolki zen(zbijasz range ale na np.-1k) i możesz jeszcze z radami.

Edit: Upy szybsze:)

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...