Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zrobić żeby działał hack na win 32bity ktory jest tylko na 64bity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DAJE NA PRZYKŁAD MÓJ WŁASNY TEMAT :(http://www.mpcforum....ublic-hack-v80/) DZIŚ ODKRYŁEM JAK ZROBIĆ ŻEBY HACKI PRZEZNACZONE GŁÓWNIE NA 64BITY DZIAŁAŁY NA 32BITY:

1) ŚCIĄGNĄĆ PACZKE

2) WYPAKOWAĆ DO FOLDERU CROSEM TYLKO PLIK SXS.DLL

3) (UWAGA NAJWAŻNIEJSZY PUNKT!!) ZMIENIĆ NAZWE SXS.DLL NA "SndDrv.dll"

4)ODPALIĆ CROSA PRZEZ PATCHERA I JUŻ WSZYSTKO POWINNO DZIAŁAĆ

U NIEKTÓRYCH XTRAP NA POCZĄTKU WYKRYWAĆ HACKA ALBO ZAMYKAĆ CROSA PODCZAS LOGOWANIA, JAK TEMU ZARADZIĆ??? ODP: SPRÓBOWAĆ JESZCZE RAZ I POMOŻE.

JAK KOMUŚ TUT SIE PRZYDAŁ NIECH ZOSTAWI +

DZIĘKUJE ZA PODPIĘCIE :)

Gość patrykkos
Opublikowano

Może jest to przydatne ale poradnik powinien być napisany

tutaj nawet mimo to, że dotyczy hacków.

Opublikowano

Może jest to przydatne ale poradnik powinien być napisany

tutaj nawet mimo to, że dotyczy hacków.

jeśli za to że jest tu nie dostane % to prosiłbym o nie przenoszenie bo to poradnik o hakach (myśle że dość istotny), i ludzie pierwsze gdzie zobaczą to własnie w zakładce hacki. ale jeśli grozi mi to % to prosze o przenisienie bo mam juz 25% i niechce wiecej.

Gość patrykkos
Opublikowano

Za to % Ci nie grozi

:) Z resztą jak już wyżej napisałem jeżeli jest to jest przydatne to myślę, że nawet można by to tutaj zostawić ale o tym zadecyduje Moderator lub GM :P

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale to się pisze w każdym haku którego dodajesz. To jest wymuszony poradnik...

niewiem, ja tego jeszcze nie widziałem żeby ktoś to tak pisał jak ja, no ale nie bede dyskutował i nabijał %. w końcu to poradnik wiec niech bedzie w zakładce poradniki

Znawca
Opublikowano

z kad mam pobrac ten plik sxs.dll?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

davidson nie rozumiesz mnie, jeśli pobierasz jakiegoś haka to na tej stronie jest dokładnie napisane co trzeba zamienić/podmienić, a Ty to wykorzystałeś i zrobiłeś poradnik.

no nie za kazdym razem ale nie bede dyskutował i niech zostanie jak jest :)

Opublikowano

Poradnik może być, jak najbardziej tylko Ci mówię jak np. ja dodawałem jakiegoś haka to zawsze pisałem dokładnie. Drugą rzeczą jest to, że za jakiś czas już nie trzeba będzie zmieniać tak haków, i wtedy temat zostanie odpięty. Ale poradnik Good i dostajesz Like'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...