Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3 vs Xbox360

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam zamiar kupić PS3 lecz ciągle po głowie chodzi mi XboX i nie umiem się zdecydować.Gram już na PS3 u kuzyna (gram nie grałem nie mylić) szczególnie w KillZone3 lecz myśle, że xbox mi będzie bardziej pasował. Czekam na ODP!

f8U07UQ.png

Opublikowano

omg wezcie zamknijcie ten temat bo zaraz zaczną sie wojny fanbojowskie ze ta konsola lepsza czy ta. wgl ten temat byl walkowany uzyj opcji szukaj

Opublikowano

Tu Ci powiedzą że PS3 lepsze bo napisałeś w dziale PS3, napisałbyś w dziale xbox 360 napisaliby Ci że xbox lepszy.

Miałem xbox nawet z kinectem - kinect bardzo fajna zabawka ale wgl. na niej nie grałem :) zamieniłem xbox'a na PS3 ponieważ lubię grać multiplayer a na xbox musisz płacić abonament i był to jedyny powód. Co do xbox, jako konsoli, nie mam żadnych zastrzeżeń jedyny plus który opowiada się za PS3 to blue-rey i nic więcej. I nie czytaj komentarzy typu "PS3 ma lepsze bebechy" bo jakakolwiek gra na obu konsolach będzie wyglądać bardzo podobnie jak nie identycznie dlatego to już niech każdy we własnym zakresie sobie wybiera konsole i co mu się bardziej podoba.

Opublikowano

@UP Zgadzam się.

Jeżeli chcesz się ruchać ruszać przy grze to Kinect i Xbox 360, jeżeli chcesz sobie pograć normalnie to PS3. I jeszcze jeżeli lubisz grać w multiplayer, to wybierz PS3, bo nie musisz za to płacić. A jeżeli chodzi o przerobienie, wybierz X'a, bo PS3 utknęło na CFW 3.55/JFW 3.56 i stoi :/ w nowe gierki bez TB (TrueBlue - ok. 220zł) nie pograsz, a nawet z TB nie pograsz we wszystkie :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy kto co woli , zawsze wolałem PS'a. Teraz dla wyjątku kupiłem Xbox'a 360 z Kinectem i dobrze się gra na Kinect'cie ,a ta padzie tak samo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...