Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wojna z GM - Ciąg Dalszy!

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, po prostu zapodam wam tego screen'a. Zakrywałem nawet reklamy ze stroną Metin2, bo jeszcze mnie osądzą o coś :)

supportsxl.jpg

Nic dodać..

Nic ująć.

Tak koledzy, to jest Metin2.PL :)

urechisyg.png

Opublikowano

"Nie masz odpowiedniej grubości portfela " hahaha :) Dobrze podsumowane : Nic dodać nic ująć :)

Opublikowano

DLATEGO NIE GRAM W to od roku czemu ? Bo to złodzieje nic więcej ;]

I TO MOJE OFICJALNE ZDANIE DO WSZYSTKICH przestańcie w metin2 PL grać tylko privy nich GF zobaczy że ich gra ma inne gałęzi rozwoju na których nie zarobią

Opublikowano

DLATEGO NIE GRAM W to od roku czemu ? Bo to złodzieje nic więcej ;]

I TO MOJE OFICJALNE ZDANIE DO WSZYSTKICH przestańcie w metin2 PL grać tylko privy nich GF zobaczy że ich gra ma inne gałęzi rozwoju na których nie zarobią

Marzy mi się to, żeby GF zbankrutował na polskim Metinie.

urechisyg.png

Opublikowano

A gdy to jakoś zgłosić do innego GM'a ciekawe co by powiedzieli. :> Wtedy by się wydało czy to 1 GM tak robi czy cały polski metin.

Ja właśnie wysłałem wtedy skargę na jednego z GM i trafiłem na drugiego takiego gnojka.

urechisyg.png

Opublikowano

Tak robią rekrutację +18, ale nie zastanawiają się czy ludzie się na to nadają. Lepiej już byłoby jakieś dziecko dać na GM'a...

To jest polski serwer Metina2. Porażka....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

gdzie tu widzicie ze to z PL ?

również można takie ss zrobic w Paint zaraz wam pokaże :)

a za takie oskarżenia i tak pewnie cie dopadną po IP więc zastanów się co robisz ^^

3089nh2.jpg

proszę robione na szybko ale mogę zrobić identyczne :) tylko trochę to zajmie :)

również jest inna czcionka ale tak jak napisałem wyżej robione na szybko :) chłopak zamalował prawdziwą odpowiedz i zrobił podróbę masz talent chłopaku ^^

Opublikowano

gdzie tu widzicie ze to z PL ?

również można takie ss zrobic w Paint zaraz wam pokaże :)

a za takie oskarżenia i tak pewnie cie dopadną po IP więc zastanów się co robisz ^^

3089nh2.jpg

proszę robione na szybko ale mogę zrobić identyczne :) tylko trochę to zajmie :)

również jest inna czcionka ale tak jak napisałem wyżej robione na szybko :) chłopak zamalował prawdziwą odpowiedz i zrobił podróbę masz talent chłopaku ^^

Daj mi chwilkę, wrzucę Ci oryginał, ok?

@Edit

supportx.jpg

Proszę bardzo. I nie życzę sobie więcej takich tekstów, jeśli łaska.

urechisyg.png

Opublikowano

Jakiś matoł z psychiatryka by przyszedł na rozmowe kwalifikacyjną miałby bogatych rodziców i by mu dali GM = METIN2PL

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

nic mi nie dawaj lepiej weź te ss z forum bo jak to nie daj boże zobaczą to idziesz siedzieć za fałszerstwo dokumentów i podrabianie podpisów :)

nie baw się w takie gierki to nie prywatny serwer

tylko metin2 pl nie zapomnij :)

Opublikowano

nic mi nie dawaj lepiej weź te ss z forum bo jak to nie daj boże zobaczą to idziesz siedzieć za fałszerstwo dokumentów i podrabianie podpisów :)

nie baw się w takie gierki to nie prywatny serwer

tylko metin2 pl nie zapomnij :)

To nie jest żadne fałszowanie.

urechisyg.png

Opublikowano

o tak nagraj film :) to ci uwierzę :)

filmu nie podrobisz : (chyba ) uj wie na co się stać ^^

@Edit

supportx.jpg

Proszę bardzo. I nie życzę sobie więcej takich tekstów, jeśli łaska.

hmmm to wygląda wiarygodnie :D

a to jeba...ne świnie

sprawę im zrobić :)

Opublikowano

Racja, dzisiejszy Metin2 PL jest tylko i wyłącznie nastawiony na pieniądze. W sumie nie dziwi nikogo ten cytat ''niestety nie masz odpowiedniej grubości portfela''. Niestety team składa się z bardzo skorumpowanych ludzi. Kto wie... Możliwe, że gdyby autor tematu zapłacił temu ''GMowi'' pieniądze, to one według mnie prawdopodobnie trafiłyby do GF, inaczej oni zdjęliby mu posadę GM'a. Oto dzisiejszy biznes GameForge. Gz! Nikogo nie powinno dziwić fakt, iż ItemShop Metina polskiego jest bardzo rozwinięty. Oto dzisiejsza postawa ludzi z GF!

Opublikowano

najwiekszym ciosem dla GF bylo by stworzenie serwera calkiem podobnego do PL lecz z okrojonym isem wtedy przy niezlym rozreklamowaniu wiele graczy moglo by odejsc z globala i bawic sie na tym hardzie

pozdro

Opublikowano

najwiekszym ciosem dla GF bylo by stworzenie serwera calkiem podobnego do PL lecz z okrojonym isem wtedy przy niezlym rozreklamowaniu wiele graczy moglo by odejsc z globala i bawic sie na tym hardzie

pozdro

Tylko że privy bardzo często upadają a GF ma inne globale :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Tylko że privy bardzo często upadają a GF ma inne globale :)

Problem w tym, że dedyki są drogie. Tzn. mówię o sprzęcie ofc.

urechisyg.png

Opublikowano

Wczoraj ban - powodu nie dostałem, bo nie wydałem ani grosza na IS. JPRDL

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...