Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExCraft[Survival][No-WL][No-Premium][no-lwc][Bukkit][1.2.5][dedyk 24/7][PvP]

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na server zostal dodany plugin Factions serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Gówno !!!! an ie serwer!

Cos ci nie pasuje ?? To wyjazd a nie mi tu bedziesz hejtował ....

Opublikowano

Serwer lekko mówiąc nie chce być chamem ale... zgadzam się z jego opinia serwer nie jest starannie zrobiony. je posiadam własny serwer wiem coś o tym gracze potrzebują nowych rzeczy nie jakiegoś spawnu z dupy wyciągnięty... z którego nie ma wyjścia. nie postaraliście się nad serwerem macie tam plugin które nawet nie są wam potrzebne na taki survival, Brak wam nawet tych potrzebnych, tak samo jak Nie ma /spawn a się by przydał... tak samo jak Permission.

Serwer Oceniony prze zemnie 2/10

@up Hejtowac ma każdy prawo by bez przesady...

Opublikowano

Moja opinia jest marna.Serwer nie posiada premissions , są bugi dzięki którym można kopiować itemki.

Ocena ; 1/10

Hmm , jak się nie zna na serwerach to może nie róbcie ich .Szkoda pieniędzy :).

Opublikowano

Moja opinia jest marna.Serwer nie posiada premissions , są bugi dzięki którym można kopiować itemki.

Ocena ; 1/10

Hmm , jak się nie zna na serwerach to może nie róbcie ich .Szkoda pieniędzy :).

Hmm server istnieje od wczoraj .... Jak mozna latwo zauwarzyc permission bedzie za jakies 2/3 dni bo kolega ktory jest za to odpowiedzialny jest na wyjezdzie ....

Opublikowano

@ref

Na serverze zostala usunieta mozliwosc klonowania itemow i zostala zmieniona mapa :)

Opublikowano

Gowno a nie serwer gralem tam ciota nic nie umiala robic ja dalem mu rangi frajer dal mi bana

Tak ??? Jakos sobie nie przypominam "frajerze" Jak reklamuje sie swoj server caly czas a potem sie placze ze sie bana dostalo i na gg mi sie spamuje i na skype to tak sie ma...

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...