Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dostałem bana, nie wiem za co !

Parixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie dostałem bana a nie wiem za co. ;/ Może dlatego że nie grałem miesiąc? hacków jakichkolwiek nie używałem. Jeśli ktoś wie za co, lub jak sprawdzić, co napisać do administracji proszę o odp. miałem poziom 2LT2 i parę permów na nim szkoda zaczynać grę od nowa.

Opublikowano

Nie ma na ciebie reportów nie ma cie na dishonor list sprawdz czy twoje konto ma status active na stronie CA EU podejrzewam ze masz hardware bana

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie ma na ciebie reportów nie ma cie na dishonor list sprawdz czy twoje konto ma status active na stronie CA EU podejrzewam ze masz hardware bana

jeśli mógłbyś jaśniej mi to wytłumaczyć byłbym wdzięczny ;PP

sprawdziłem: konto jest ACTIVE

Opublikowano

Dokladnie to samo widzę. Raczej bana nie masz. Sprawdź u koelegi lub podaj komus passy do konta. Mogę ci sprawdzić. Obiecuję, że nic nie zrobię. Zresztą jak chcesz. Na stronie amsz Avtive więc raczej konto masz całe!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Dokladnie to samo widzę. Raczej bana nie masz. Sprawdź u koelegi lub podaj komus passy do konta. Mogę ci sprawdzić. Obiecuję, że nic nie zrobię. Zresztą jak chcesz. Na stronie amsz Avtive więc raczej konto masz całe!

No skoro się loguje i mi pisze że mam bana to chyba widze, nie ? a za co tego bana otrzymałem to nie wiem (nie podaje passów, co za głupie pytanie)

Opublikowano

Jak nie dostałeś bana na konto, a nie możesz zalogować się na żadne konto to dostałeś Hardware Ban i tego raczej nie zdejmiesz, polecam pisać do Nexon'a za co dostałeś bo inaczej się nie dowiesz.

Opublikowano

Jak nie dostałeś bana na konto, a nie możesz zalogować się na żadne konto to dostałeś Hardware Ban i tego raczej nie zdejmiesz, polecam pisać do Nexon'a za co dostałeś bo inaczej się nie dowiesz.

zaraz zrobie nowe konto i zobacze czy zaloguje

zaraz zrobie nowe konto i zobacze czy zaloguje

Tak, macie racje mam tego Hardware Ban zrobiłem nowe konto i też nie mogę zalogować bo pisze że mam bana, wie ktoś co zrobić aby tego bana nie mieć ?

Opublikowano

Spróbuj użyć programu pb downforce 0.3.3.1 lub 0.2 i ustaw safe mode

Nie wiem czy to jeszcze działa, ale nie zaszkodzi spróbować.

Opublikowano

Spróbuj użyć programu pb downforce 0.3.3.1 lub 0.2 i ustaw safe mode

Nie wiem czy to jeszcze działa, ale nie zaszkodzi spróbować.

podobno nexon ma jakieś nowe zabezpieczenia i programy już nic nie dają, z tego co czytałem w innym temacie ;/

Opublikowano

podobno nexon ma jakieś nowe zabezpieczenia i programy już nic nie dają, z tego co czytałem w innym temacie ;/

Jeśli ktoś wie co mogę zrobić abym nie miał tego bana pisać

Opublikowano

Nikt ci nie powie tego, nie dasz rady jak na razie "ściągnąć" Tylko to może zrobić Nexon.

Specjalista
Opublikowano

Nikt ci nie powie tego, nie dasz rady jak na razie "ściągnąć" Tylko to może zrobić Nexon.

nie pisz mu tak

nexon nie ściąga takich banów, oni mają taką możliwość, ale tego nigdy, przenigdy nie zrobią

jeszcze ziomek napisze ticketa i mu acc zbanują dodatkowo

bo hardware bany rozdaje system, dlatego ludki nie dostają banów na acc

a jak napiszesz ticketa to GM sprawdzi Ci logi, zobaczy jakieś powiązania i ban na acc poleci (tak było z AlterEgo)

//czy ja mówię aby pisał do Nexona... Czytaj ze zrozumieniem...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...