Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Pobieranie Blizzard Downloader

Ethial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem otóż niegdyś grałem na sunwelu i pobierałem blizzard donwloader wowa + tbc i + wotlk

pache i all działało. Teraz mam problem ponieważ pobieram downloaderem i podstawka ma tylko 3.2 GB

a wszystko co pobieram mam z rozszerzeniem .temp foldery pliki wszystko wie ktoś może w czym tkwi problem i proszę o pomoc. Co mam pobrać aby normalnie zagrać na sunwellu i może ktoś rozpisać ile maja poszczególne instalki dodatków? I czy to 3.2gb nie jest jakies wybrakowane? W razie czego prosze o jakis dobry download do sunwella oprócz tego z torrentów. Mam jeszce jeden problem ponieważ nie wiem czy pliki instalki wowa są jakoś skompresowane tak ze np pobieram te 3.2 gb a po instalacji mam 6+ gb

Z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedź.

brolaf.png
Opublikowano

Instalator pobiera i instaluje grę. Być może u Ciebie już pobrał wymagane pliki i teraz instaluje.

Sam najlepiej wiesz, co jest wymagane, by zagrać na sunwellu. Przecież na nim grałeś.

Opublikowano

Tak ale ten downloader pobrał mi chyba wersje trial bo mialem formata pobralem tylko world of warcraft a mam Wotlk już i burning i zajmuje tylko 5.4 gb

brolaf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...