Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Blokada

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem się spytać czy da się jakoś zablokować BF:H tak by młodszy brat sam nie mógł włączyć strony , ponieważ wiem że zrobił sobie konto i dlatego tak poprostu nie mogę zmienić hasła do konta używam Gogle Chrom jak coś,a i ten sposób z google z wpisaniem do pliku host w Windowsie linku do strony BFH nie chce mi zadziałać ,więc proszę o coś innego.

Opublikowano

Czekaj nie ogarniam, nie odpowiem dopóki nie potwierdzisz że dobrze rozumiem:

1. Chcesz uniemożliwić bratu wchodzenie na strone BF:H

2. Chcesz zmienić hasło do jego konta.

Mam jeszcze 2 pytania, bez nich nie da rady:

Czy brat korzysta z tego samego kompa co ty?

Czy sprawdzałeś w zapisanych hasłach, może zapisał hasło? Plik Hosts blokuje reklamy pochodzące z strony nie ją sam

@edit Niedoczytanie moje jednak str też blokuje pewnie coś źle robisz wrzuć tu plik to ci powiem co jest źle. Jeszcze jedno ile twój brat ma lat i na ile zna się na kompach?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Usuń BFH, załóż drugie konto na Windowsie, bez admina.Nie podawaj hasła bratu do konta z adminem. Zainstaluj bfh tylko na administratorskim koncie.Nie pobierze już gry.Dosyć skomplikowane, ale na koncie bez admina nie pobierze bfh.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Dobre z kablem aż padełm, bart ma 9 lat i słabo sie na kompie zna co do haseł to patrzyłem nie mam:( Chce by nie mógł zagrać w BFH.

Opublikowano

On mnie wkurza parewie cały czas więc wiesz ,ale wkońcu sie przekona że nie żartowałem mówiąc że skończy sie jego gra w BF H

Opublikowano

Heh znam to ale ja zawsze kończe na obietnicach, możesz to zrobić też tak, jak się będzie logował to szybko zepchnij go z kompa i daj zapisz hasło i tyle

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Pobierasz dodatek (rozszerzenie) do GoogleChrome pt. 'Website Blocker'.

Tutaj masz poradniczek od 'spryciarzy' :)

http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zablokowac-dowolna-strone-w-google-chrome

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...