Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diablo III

eMeSes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co to Craka on będzie bardzo później każdy tak mówi, możliwe to jest iż po ściągnięciu gry, wrzuci się grę na plik iso i odpali przez demona tools lub alkohol 120% to będzie można grac? Czy tak się nie da? Bo wiem ze niektóre gry jak potrzebowały craka to ja przez obraz iso to robiłem i normalnie mi ruszały:) Z góry dzięki za wszystkie odp ;]

Opublikowano

CZY JESTEŚ TAKIM DEBILEM ŻE NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ 1000000 TEMATÓW GDZIE PISZE ŻE NIE MOŻNA GRAĆ NA PIRACIE -.-

A cracka nie będzie, co najwyżej emulator.

Opublikowano

Nie da się, skidrow pracowało nad innymi grami maksymalnie jeden dzień po premierze, z Diablo im się tak nie udało. W Diablo III jest single player poprzez logowanie do strony battle.net, cracki raczej są niemożliwe.

Być może niedługo powstaną działające emulatory serwerów.

@up <_<

Opublikowano

CZY JESTEŚ TAKIM DEBILEM ŻE NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ 1000000 TEMATÓW GDZIE PISZE ŻE NIE MOŻNA GRAĆ NA PIRACIE -.-

A cracka nie będzie, co najwyżej emulator.

Licz sie człowieku ze słowami.. Po prostu nie widziałem to się zapytałem bardziej doświadczonych graczy, a Ty z debilem wyskakujesz?? Tak to możne Ci rodzice pozwalają na nich woląc, ze mną na ty nie jesteś, to z kultura licz się, napinaczy internetowy...

Poza tym w ta grę dopiero zaczynam grac, nie grałem w poprzednie wersje wiec się pytam, bo dopiero ja zaczelem ściągać dziś.

Opublikowano

Powstanie "emulator" taki jak w Torchlight 2 :) Czyli wpisujesz byle jaki logi i tworzysz serwer na którym ty tylko grasz :( i połączenie z serwerami D3 jest nie realne :(

@ eMeSes

Masz zgłoś ?? Po co ten post ? Zachowałeś się identycznie jak on xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie da się, skidrow pracowało nad innymi grami maksymalnie jeden dzień po premierze, z Diablo im się tak nie udało. W Diablo III jest single player poprzez logowanie do strony battle.net, cracki raczej są niemożliwe.

Być może niedługo powstaną działające emulatory serwerów.

@up <_<

Wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam oraz leci +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...