Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Nie chce ci się sciągać EterinaGames?

DooNaToll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4storyr.jpg

Witam.

Ten poradnik napisałem dla użytkowników którzy mają problemy z ściąganiem clienta gry

4Story EterniaGames.

Najczęściej zadawane pytania:

1.Pytanie: Dlaczego nie działa mi client?

1.Odpowiedz: Sprawdz czy masz zainstalowany Pl 4Story gdyż bez niego Prywatny serwer EterniaGames Nie będzie działać.

2.Pytanie: Dlaczego jak ściągam clienta EterniaGames to w 165mb przestaje się sciągać??

2.Odpowiedz: Możliwe że masz włączone zapory takie jak AntyWirus. Należy je wyłączyć

Lub jeżeli masz wyłączone a nadal nie działa polecam ściągać w partach clienta.

3.Pytanie: Dlaczego nie mogę odpalić 4Story EterniaGames.

3.Odpowiedz: Możliwe że masz za słaby komputer . Polecam sprawdzić wymagania

:)

4.Pytanie: Dlaczego jak chcę ściągnąć client z strony to nie działa.

4.Odpowiedz: Zawsze ściągaj clienta tylko z głównej strony EterniaGames gdyż z innych stron mogą posiadać KeyLoggery itp.

5.Pytanie: Dlaczego w połowie ściągania się zatrzymuje? (Nawet jak ściągasz w partach)

5.Odpowiedz: Sprawdz swoj stan dysku c gdyż jak będzie mniej niż 1,5GB wolnego to znasz odpowiedz

:)

6.Jeżeli nic nie zadziała polecam zmienić przeglądarkę.

Wiem że tut krótki ale miałem problemy z clientem i właśnie dlatego go napisałem.

Opublikowano

6.Pytanie: Dlaczego jak ściągam part 7 wyskakuje mi jakiś error , nawet gdy mam wyłączoną zapore systemową?

746531531.jpg

Zaszarżuj i kliknij "LUBIĘ TO!"

Opublikowano

6.Pytanie: Dlaczego jak ściągam part 7 wyskakuje mi jakiś error , nawet gdy mam wyłączoną zapore systemową?

Hmm mało miejsca na dysku?

Opublikowano

Hmm mało miejsca na dysku?

Moim zdaniem nie , poniważ mam 44,1GB wolnego miejsca , na dysku C a na D 74,9GB , ale i tak jak się pobiera to na domyślnym C.

part 7 , jego ściągnięcie jest niemożliwe , ponieważ wyskakują jakieś napisy ,chyba EG coś tam nagrzebało ale niewiem co się stało bo jak 1 rok temu ściągałem to wszystko było ok a teraz ... xD A tak ogólnie czy antywirusa musze wyłączać chociaż nie robiłem aktualizacji i pisze , że ten system jest "NIEZABEZPIECZONY" ? .

Dzisiaj Jeszcze doszły inne zmiany pisze BAD GETWAY , nawet w partach i w cliencie .

746531531.jpg

Opublikowano

@Sry za duble post ale to jest bardzo ważne:

Właśnie przed chwilą dostałem wiadomość od GM Z Eterniagames że link clienta jest popsuty i naprawiają go!

Opublikowano

@Sry za duble post ale to jest bardzo ważne:

Właśnie przed chwilą dostałem wiadomość od GM Z Eterniagames że link clienta jest popsuty i naprawiają go!

Dzięki za info masz LIKE

746531531.jpg

Opublikowano

Zawsze do pomocy :)

Ps. Prosił bym żeby mi nie dawać 5% za ten duble bo to była ważna sprawa i przepraszam za duble

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...