Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]aukcje

Ponzo2123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. nie wiem czy mozna o tym pisac na forum ,czy w tym dziale czy tez nie ale pilnie poszukuje kupna 400g1 za kwote do 13/14 zl

byly takie aukcje na allegro ale sie pokonczyly a nie wszystkie przedmioty zostaly sprzedane ;)

jesli ktos ma prosze na posiadaniu prosze o wystawienie aukcji bądź poinformowanie na pw.

prosze o nie karanie , poniewaz nie wiedzialem czy mozna sie tu pytac o takie rzeczy czy tez nie ;p

Ps; Istnieje cos takiego jak promocod na m202A /M202A Tiger ? :D Jeśli tak to roowniez jestem zainteresowany kupnem owego promocoda.

Ps2; Wie ktos moze , czy beda w MP (Market Place) znajdowaly sie paczki typu ; Elite xP Pack ? W nim byly 30 dni premium , 30 exp Up i cos tam jeszcze , za 800g1.

Ps3; Czy wiecie moze czy bedzie cos takiego jak Heavy Mega Pack? Znajdowaly sie w nim m202A1 Tiger , gold 30 dni i coś jeszcze bodajże. Cena to 300g1 czy cos takiego ;p

Dziekuje i pozdrawiam

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

pewny nie jestem ale premek dawno nie było wiec watpie ze jeszcze cos dodadza chociaz kto wie w ostatni dzień może cos zapodazdą na koniec :D

co do g1 na allegro to nikt nie ma juz w takiej cenie bo pisałem do wszystkich.. jedyna możliwość najtaniej to kupic 3200 za 99,99 zł i obkupic sie na maksa ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...