Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milenium SRO

qazwsxedc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej polecam , skoro serwer świeży ich pierwszy serwer mi się bardzo podobał , pod względem ilości graczy :) Pozdrawiam w grze nick : Sh4ke

@Nie wiem jak wy , ale jakoś silków nie dostałem.

Opublikowano

Szczerze jak zawsze mój słomiany zapał ^^ Wbiłem na serwer niby nowy , świeży a już ludzie isu ubijają , gościu ma 78 lvl , przy czym ja 12 lvl i 2k golda . Potem nagle nie ma silków free , a goście walą globali z 200 z rzędu :) Jak ktoś chcę nie sprawdzi sobie , taka moja przygoda na serwerze + lagi :).

Opublikowano

A ja szczerze powiedziawszy mam juz dosc obczajania tych prywatnych serwerow... Chwalicie chwalicie ja wbijam a tam nic szczegolnego i serwer prawie pusty a i lagi i off co chwile jak z wiekszoscia serwerow. Niech albo ktos z was poleci serwer z prawdziwego zdarzenia a jak nie to proboje z Silkroad R bo mam juz dosc sciagania codziennie innego clienta.

Opublikowano

siliki bedą max po 24h miałem tak samo :):D

server dlatego czasami off bo cały czas nad nim jeszcze pracują a jak tam zle to wbij na BugLug cap 120 cały czas 400~550 osób online

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...