Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Galaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam telefon Samsung Galaxy i5700, od jakichś 2 dni dzieje sie tak że gdy telefon jest zablokowany co jakies 10sek migota, inaczej mówiąc miga jak pojebany co bardzo skraca żywotność baterii...

Wyczytałem na forum że to wina procesora/androida, mam wersje v2.1 update 2.

Proszę o poradę kogoś kto się spotkał z takim problemem... A wgrać nowego androida nie moge bo trace gwarancje...

gallery01843468.png
Opublikowano

widocznie masz włączony program/widget który powoduje to miganie

nie wiem kto ci wciska takie bajki że ci nie wolno wgrać , wgraj ponownie update przez Kiesa i sprawdź czy problem zanikł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak ale mi powiedzieli tam gdzie kupiłem że jak wgram nowy android sam to trace gwrancje do tego byłem u nich i to migotanie jest niby z mojej winy zze spadl na ziemie co prawda nei jest, updaty robie caly czas, a co do programu to nic nie jest wlaczone.

gallery01843468.png
Opublikowano

Takie glupoty gadaja tylko zeby klient sie odpiepszyl od nich a oni dostawali pieniadze za siedzenie na dupie i opiepszanie sie. Masz orginalny soft = masz 100% gwarancji.

Przywroc ustawienia fabryczne i powinno byc ok.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Takie glupoty gadaja tylko zeby klient sie odpiepszyl od nich a oni dostawali pieniadze za siedzenie na dupie i opiepszanie sie. Masz orginalny soft = masz 100% gwarancji.

Przywroc ustawienia fabryczne i powinno byc ok.

Tak wiem ze to glupoty sa ale co ja im narobie.... Przywróiclem i nic to nie dalo.

gallery01843468.png
Opublikowano

to w takim razie cos w systemie sie namieszalo. Musialbys walnac aktualizacje systemu, tylko musialbys zmienic wersje systemu w jednym pliku na partycji systemowej zeby poszla aktualizacja (do tego potrzebny jest root).

A co do rozmow - w takich przypadkach trzeba stanowczo, bez piepszenia sie negocjowac z nimi do tego czasu az osiagniesz zamiezony efekt.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Raz sie zyje wgrywam nowego softa...Wgram i powiem czy działa normalnie.

@edit

Więc tak mam juz wgranego nowego softa i jest wszystko ok....

A na gwarancje mam wyjebane, mozna zamknac.

Dzieki za odp.

gallery01843468.png
Opublikowano

nowe oprogramowanie należy do AKTUALIZACJI softu czyli jak jest zainstalowane i zostało wypuszczone przez producenta i zainstalowane za pomocą programu dostarczonego do telefonu, nie ma możliwości by ktoś mówił że gwarancja jest nie ważna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...