Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy SR na perma

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejqa!

Zakładam ten temat dla qumpla.

Mam pytanko.

Jaką snajpke na perma byście polecili?

Poświgam lajkami sensowne i przekonujące odpowiedzi :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To tak, do rushu tylko i wyłącznie L96A1 AW lub L115A3, jedni wolą AW, inni L115, ale generalnie są tak samo dobre. Jeżeli chce czegoś bardziej do campienia i uniwersalnego to najlepsze będzie TPG-1 Pro, celniejsza snajpa od dwóch poprzednich, dobra również do rushu, ale nie jest w nim tak dobra jak AW i L115.

Opublikowano

Takich tematów już było dużo.. ale odpowiedź prosta. tpg pro. celność maksymalna, szybki reloading duży magazynek na qs też jest bardzo dobra, dla mnie lepsza niż aw ale to subiektywne odczucia. bardziej od tpg w aw lubię tylko wygląd i głos. wybierz tpg1 pro i tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TPG1 PRO jest dla początkujących, Arctic dla tych, którzy już coś potrafią.

Według mnie, zastanów się nad tymi broniami, TPG łatwiej trafić.

Opublikowano

Więc tak. Nie długo wyjdzie nowa snajpa, która jest na NA(mam tam znajomych) i wiem, że ta snajpa jest jedną z najlepszych snajperek w całej grze. Wyglądem jest podobna do Tango, ale nie przeładowywuje po oddaniu strzału, i ogólnie jest extra do qs

52671550.jpg
Opublikowano

zdecydowanie

L96A1 Arctic Wolf

ale tego tak się nie da określić .. bo my kupiliśmy i nam wszystkim dobrze się nią gra i ja cenimy a ty jak kupisz będziesz nie zadowolony .

Bywalec
Opublikowano

L115A3

L96A1 Arctic Wolf

M200 Ghille

TPG-1 Pro

FR F2

TRG-41

WA-2000

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ok, wybierze arctica.

Dzięxi za odpowiedzi, lajkersy poszły.

Temat cls prosze

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...