Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Zapowiedz oraz Rekrutacja) MineMetin PvP/Rpg

SlaySlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym was poinformować że mam zamiar załozyć serwer dedykowany RPG/PVP/SRV w stylu metin2 czyli mapka cala przerobiona expienie,spoty potworków itp prawie wszystko jak w metin2 .

A więc w czym mój problem ?

W tym że nie mam ekipy do zrobienia tego serwa .Więc dlatego pisze tutaj ten post by powiadomic was o tym że szukam ekipy do zbudowania wszystkiego od podstaw na mapie w stylu Metin2 (od 2 do 3 osó B).

No oczywiście nie szukam tu 9latków bez doświadczenia tylko bardziej ogarnietych osób co sie znaja na rzeczy .Wymagania rekrutacji to : Wiek(14+),ogarniajacych komendy admina ,znających wiele pluginów,posiadających TS3/Skype oraz musi byc to osoba grająca kiedys w Metin2.Wzór podania podam na końcu tego postu , najpierw składajcie podania pod tym postem do jutra godz 19:00 i po tej godzinie zostanie wybrane 10 osób którym podam ip TS3 (nie serwa lecz jakis inny na ktorym zadam danej osobie pytania , ip serwa minemetin zostanie wam podane w dzien startu ) , i z tych osob wyłonie 3 osoby które zostaną w naszym teamie ,a te 7 osob co odpadna dostaną rangę VIP na oficjalnym TS3 serwera .

Kiedy start ?

Officjal start bedzie max za 14 dni od rozpoczęcia prac na serwerze . Wiem że długo ale to nie jest łatwe , zbudowanie takiej mapki itp.

Ile slotów ?

Slotów będzie na początek 20-30 z czasem więcej .

Wzór podania :

Imię:

Byłem kiedyś adminem :

Grałem w Metin2 ;

Znam komendy podstawowe :

Znam wiele pluginów :

Posiadam TS3/Skype :

Dlaczego MieneMetin :

Na koniec prosiłbym administracje MPCFORUM by nie kasowali ani nie zamykali tego tematu do konca rekrutacji czyli do 19:00 .

Opublikowano

Imię:Wojtek

Byłem kiedyś adminem :Na różnych serwach typu survival

Grałem w Metin2 ;Ta

Znam komendy podstawowe :Tak

Znam wiele pluginów :Tak

Posiadam TS3/Skype :Tak ale za 2 dni dopiero bede na ts'ie bo teraz mam gdzie indziej kompa i bede na telefonie grał

Dlaczego MieneMetin :Czuje ze serwer sie troche rozwinie a nie tak jak na takich serwerach czasem psuja serwy jakies nie ogary

Opublikowano

Imię:

Byłem kiedyś adminem : Tak

Grałem w Metin2 ; Tak

Znam komendy podstawowe : Tak

Znam wiele pluginów : Tak

Posiadam TS3/Skype :Tak

Dlaczego MieneMetin : Jakoś zainteresował mnie pomysł na serwer, raczej go sobie nie wyobrażam, lecz chciałbym pomóc przy budowie, oraz mam pare fajnych pomysłów.

Opublikowano

Imię:Paweł

byłem kiedyś adminem:kilkanaście razy

Grałem w Metina2:Można powiedzieć

znam komendy podstawowe:tak na blache

Znam wiele pluginów:tak prawie wszystkie

Posiadam TS/Skype:tak oraz mikrofon

Dlaczego Minecraft i metin2:Może dlatego że metin2 mnie zacziekawiłi był interesujący ale potem nuda.Minecraft to bardzo fajna i kultowa gra bardzo chciałem miec własny serwer lecz mi się nie udał czekam na tą szansę żeby dostać tutaj admina bo ten serwer mnię zainteresował chcę pomóc ogarnąc mapke itp oraz graczy liczę na tą szansę . PS:Bądź bogiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...