Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania co do zakupu Diablo III

Rozet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdzie mogę kupić tanio D3?

2. Jak można zarobić łatwo tą kasę?

3. Zagranie barbarzyńcą na początek - będzie to dobry wybór?

4. Pytanie dla tych co już grają: czy opłaci się na pewno to kupić?

Opublikowano

Warto przejrzec zanim napiszesz temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/634356-lista-najprzydatniejszych-tematow-dzialu/

Nie da się kupić teraz, wszystko wykupione, jedynie key na gamecodes.pl lub allegro.

Zagrać barbarzyńcą?! Zrobiłem ten błąd, na początek wymiata normal, koszmar w miare, ale na inferno to z dobrym eq barbarzyńca nic nie zrobi, pada się co chwile, znajomy ma 60 lvl.

Jak będzie pvp, wtedy barbarzyńca powinien każdego ownić, jednak na razie nie ma sensu brać go.

Tutaj masz opinie:

http://www.mpcforum.pl/topic/585807-diablo-3-opaca-si-czy-gra-jest-warta-uwagi/

Opublikowano

1.Poczekaj, w czerwcu nowa dostawa.Teraz drogo i nie masz pewności, ze nikt Cię nie oszuka.

2.Ukończ podstawówkę, gimnazjum, technikum i idź pracować... (co to za pytanie?..)

3.Zależy czym lubisz grać, jest to jednak dość ciężka postać. Polecam mnicha-wytrzymalszy, prosty, mile widziany w drużynie.

4.Ray podał Ci odpowiedni link. Dodam tylko, że jeśli masz grać sam to bym się zastanowił nad zakupem. Gra jest dobra, ale lepiej gra się ze znajomymi.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

1.Poczekaj, w czerwcu nowa dostawa.Teraz drogo i nie masz pewności, ze nikt Cię nie oszuka.

2.Ukończ podstawówkę, gimnazjum, technikum i idź pracować... (co to za pytanie?..)

3.Zależy czym lubisz grać, jest to jednak dość ciężka postać. Polecam mnicha-wytrzymalszy, prosty, mile widziany w drużynie.

4.Ray podał Ci odpowiedni link. Dodam tylko, że jeśli masz grać sam to bym się zastanowił nad zakupem. Gra jest dobra, ale lepiej gra się ze znajomymi.

Wydaje mi się, że chodziło mu o pieniądze w grze. Jeżeli nie masz pieniędzy, spytaj się rodziców żeby Ci pożyczyli i oddasz im wtedy kiedy będziesz miał pieniądze z urodzin/dnia dziecka etc.

Opublikowano

Chodziło mi o kasę w grze ;P

Opublikowano

@UP nie spamuj... Narazie poczekaj do czerwca jak to koledzy wyżej mówią... Ja sam mam zamiar kupować grę ale jak trochę stanieje ponieważ teraz aktualnie nie mam hajsu ;// . Możliwe że gra będzie do sciągnięcia :) . Wszystko się jeszcze okaże . Pozdrawiam

Opublikowano

Ja dzis kupilem (mieszkam w Danii) i mam nadzieje , ze nie bede zawiedziony z zakupu . A z co do tematu najlepiej poczekaj do czerwca . Cena bedzie okolo 170 zl wiec warto .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...