Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]prezent od riotu

moris221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka mam małe pytanko bo iż ponieważ brakuje mi 7 riot point's do postaci i tu pytanie czy jest coś takiego jak jednorazowy prezent od rotu że mógł bym kupić tą postać

Gram na eu west

jeśli jest taka możliwość to powiedzcie jak

Z góry dziękuję

Opublikowano

jest taka możliwość musisz napisać do supportu że brakuje ci danej ilości RP do zakupu jednej z postaci czy też skórki na nią mogą dać ci max do 30 RP z tego co wiem

@EDIT

a i musisz napisać login i chyba nick przywoływacza z tego co pamiętam poszukaj na forum bo ktoś ostatnio o tym pisał

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Z 7 rp nie będzie żadnego problemu.

http://www.mpcforum.pl/topic/580011-tutbrakuje-ci-rp-do-skina-lub-postaci-zajrzyj-tu/

Proszę bardzo ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Napisz od supportu prośbę w swojej wiadomości napisz jakiś Wierszyk/Komis lub narysuj coś, a na pewno dostaniesz brakujące RP.

Opublikowano

tylko jak mówisz że jakiś wierszyk lub komiks to nie bardzo bo ja gram na eu west i będe musiał po angielsku

Napisał by mi ktoś jak to zrobić w języku angielskim?? bo ja cienki z angielskiego

Opublikowano

Ja też mam pytanie troche dotyczące tematu.Gdybym coś namalował czy napisał to riot mogłby dać mi 70 rp?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zazwyczaj chcą rysunek, wierszyk, piosenkę czy inne duperelę. Napisz coś i zostaniesz wynagrodzony :P

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...