Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lepiej grać ?!

DarenBashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do was ? Gdzie lepiej grać ? Nordic czy West ? Chodzi mi bardziej o atmosfere ^^.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

wszedzie trafisz na noobow troche wiecej ich na nordicu ale zdarzaja sie bardzo dobrzy gracze w teamach

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Jedyna różnica to na nordicu gra się normale bez mety, a na wescie z metą (solo top, ap mid, jungler, ad? bot)

Jeśli na wescie spadniesz na 1100 elo to tak samo jak na nordicu będziesz miał noobów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ciągle wałkować to samo.

Graj gdzie chcesz, lol to lol i tu i tu.

Ja gram na wescie, są nooby i tyle mam do powiedzenia.

Opublikowano

i tak nie bedziesz mial pewnie 1600 elo wiec nie ma roznicy gdzie bedziesz grac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Wszędzie grają słabsi i lepsi gracze to zależy jak trafisz.

Zagraj tam gdzie masz więcej znajomych lub ludzi z którymi mógłbyś grać.

Opublikowano

Na west jest więcej osób mówiących po angielsku, atmosfera jest mniej więcej taka sama na normalach. Rankedy mają się trochę lepiej

Jeśli masz dobre połączenie z internetem możesz grać na north america, definitywnie najlepszy po względem atmosfery serwer.

Opublikowano

Na weście zdarzają się ogarnięte normale.

Ale nie zależnie od serwera spotkasz się z: leaverami, trollami, afkerami, flamerami, spinokidami, neokidami itp. itd. to tylko zależy czy wbijesz wysokie elo (tam rzadziej zdarzają się tacy gracze) :) jak trafisz na dojrzały team to będzie dobra atmosfera, a jak na dzieci lub nieogarniętych umysłowo ludzi to będą stale spiny itp.

Gold Member

nvm

Opublikowano

To trochę odwzorowuje serwery ^^

1338017239-U5183.jpg

A tak na serio. Nie ważne gdzie grasz i tak czy siak możesz trafić, tak jak napisał Gralfon na tzw. noobków. Poprostu wybierz serwer gdzie będziesz miał najmniejszy ping by nie było rozczarowań typu "Why nie użył mi się Flash i Ignite" czy "jak to mnie trafiło?".

PS; Spinokidy mocne haha ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...