Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Expienie/ zarabianie na lifetakerze

Quick Mexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Mam pytanie do wszystkich cheaterów. Czy jest możliwość zarabiania gp/exp na lifetakerze? Wiem, że kiedyś expiono tak na LMS, ale wtedy nie gralem -.-. Jeżeli da się jeszcze na tym zarobić to serdecznie proszę o dokładne napisanie na jakim hacku oraz na jakim trybie można to jeszcze wykorzystać, tak aby jak najwięcej zarobić :) Pozdrawiam QM

other-weed-128302150794517.gif
Opublikowano

Na razie nie zarobisz/poexpisz, ponieważ LT jest spatchowany i ci nie będzie działał i nie wiadomo kiedy będzie.

Opublikowano

Szybcy jesteście ^^ Kurde. Ja to zawsze tak muszę trafić, że nic nie działa. A może tak na przyszłość. Jeżeli będzie działał już lifetaker to można nim cisnąć na LMS czy tylko na nie wiem eli czy coś w tym stylu?

Pozdro.

Opublikowano

Wcześniej jak działał LT, to można go było używać tylko na QR, kiedyś pewnie znowu będzie można używać LT, ale trochę na będzie trzeba poczekać.

@UP

Znowu <3

Opublikowano

Dobra. Czyli już wiem co i jak. A czy byłbyś tak uprzejmy i powiedział byś mi ( o ile używałeś LT) ile zdołam "wyciągnąć" z tego expa i gp?

Opublikowano

Dobra. Czyli już wiem co i jak. A czy byłbyś tak uprzejmy i powiedział byś mi ( o ile używałeś LT) ile zdołam "wyciągnąć" z tego expa i gp?

Kilka tysięcy, zależy od ilości osób których byś ,,zabił'' podczas używania tego. Być może niedługo będzie działał, ponieważ spatchowano telekill, ghostmode, a kilka dni później stary gordon działa z tym ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...