Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy można sprawdzić co gift'łem komuś

polaska1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zły dział, a tak wgl to Congratulation. Kupiłeś Speca na Perma, czy NX za Free?

Haha. Pozdro, a może konto odkupywane i hasełka nie zmieniłeś. Jak nic z tych 3 rzeczy to bug Nexona i kasa wróci.

Sry jest jeszcze 4 możliwość Bonusy exp. Zapomniałem. Ale co tam. Nic co nie jest napisane na stronie Nexona nie jest Eventem. I tylko głupcy sie na to nacinają. Ale to jak już oddałeś te 105K GP to czekaj bana. Chyba, że nie miałeś Megaphonów :D.

A co do giftów to nie sprawdzisz!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

stawiam na to że jak wczoraj robili poprawki na servach nie wylaczyles gry p[rzed wyłaczeniem serwów .. i poprostu nexon zbugować Ci konto .. a apropo ogarnięcia rejerstru giftów nie ma takiej możliwości ... diabel co ty kurva go straszysz .. jaki BAN !! ?? nie ośmieszaj się

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

@UP

Nie możliwe...

@TOP

Nie sprawdzisz już tego, polecam zmienić hasło aby ci kolejne GP nie znikało.

Opublikowano

@up

czemu nie możliwe ?? ... no nie powiem w CA nie zdażyło mi się takie coś .. ale w mmo często ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ja też czasem nie gasze przed konserwacją bo często są o 6 a ja 5:30 wstaje rano dzien w dzien jak wbije na CA ide robic sniadanie jak jest konserwacja serwów (itp itd) to mam włączone CA i nigdy mi nic nie znikło

Krótko i zwięźle wchodziłeś na jakieś strony które miały kuszącą oferte dot CA ;).?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...