Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy istnieje offline mode/single player

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie jest to typowa gre MMOFPS czyli postawiona na serwerze, tak jak Metin2 i nie da się singleplayer:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

To wtedy to by nie był wot:) tylko wybieranie najlepszego czołgu i granie nim tylko... :D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

To wtedy to by nie był wot:) tylko wybieranie najlepszego czołgu i granie nim tylko... :D

Wiem ale mi chodzi o to ,że tym czołgiem grało by się tak dla treningu , bez doswiadczenia czy kasy . Poprostu wybierasz czolg i grasz z botami.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dla pocieszenia dodam, że jako alfa tester WoWP mam dostęp do wszystkich funkcji tej gry. W WoWP jest opcja gry z botami, więc zapewne pozostaje czekać aż takie boty dojdą do czołgów. Oczywiście SI do czołgów będzie sporo trudniejsza do wykonania, jednak znając WG oni już nad tym pracują i zapewne zaserwują nam tę innowację za jakieś 2 lata :D

Zamknąć temat, czy będą jeszcze jakieś pytania Milordzie?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Dla pocieszenia dodam, że jako alfa tester WoWP mam dostęp do wszystkich funkcji tej gry. W WoWP jest opcja gry z botami, więc zapewne pozostaje czekać aż takie boty dojdą do czołgów. Oczywiście SI do czołgów będzie sporo trudniejsza do wykonania, jednak znając WG oni już nad tym pracują i zapewne zaserwują nam tę innowację za jakieś 2 lata :D

Zamknąć temat, czy będą jeszcze jakieś pytania Milordzie?

Zamknij ;p

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...