Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 1vs1

DarkPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram z kolega 1vs1 i on plantuje ja rozbrajam zbiera mi m14 fleshe itp to moge dostac za to bana? Bo cos takiego to podobne jest do plvl.

Opublikowano

Jeżeli jesteście przy komputerach to raczej nie powinno być bana. Lecz gdy któryś z was włączy Auto Defuse/Plant, wtedy jak najbardziej

Opublikowano

Za to raczej bana nie dostaniesz, lecz gdy zauważy to admin DLVL gwarantowany :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ależ pewnie że można bana dostać. Wy w ten sposób nie gracie uczciwie - nieważne czy z hackami to robicie czy bez. Lecz jeśli jest to bez hacków, kara może zostać zmniejszona.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Możecie dostać dlvl albo bana. Tak jak mówi hackmaster to jest oszukiwanie przez to, ze nabijacie sobie EXP i Dinary nieuczciwą grą. Jeśli admin zobaczy co robicie to dlvl gwarantowany, a co za tym idzie zmniejszenie się ilości uzbieranego EXP'a. Ale jeśli gracie tylko kilkanaście rund w przeciągu 2-3 dni w tygodniu to nie powinno nic się zdarzyć. Gorzej jakbyście to robili codziennie po kilka godzin. Wtedy BAN / DLVL Murowany.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Dostaniecie d lvl, banów za to nie ma.

@up administracja nie patrzy na godziny tylko jakiś admin wbije na specu na channel i dostają d lvl na głowę.

Opublikowano

To jest z afkowaniem na ffa też niby nie hackujesz ale dlevel masz bo nabijasz sobie exp. chociaż można by tu się kłócić w końcu to nic złego nie robisz no bo plant/defuse oraz miny są w grze dozwolone xD i nigdzie nie jest napisane że nie można tak grać, ale z tego co wiem to nie można/nie powinnosię grać 1vs1 na roomie na hasło ale gdyby były 4 osoby to w sumie czemu by nie można tak robić?

Przecież grają i to bez hacków;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem czemu za to ma byc kara skoro robia to bez hackow. to ich problem ze marnuja tyle godzin na bieganie do jednego miejsca. zanudzic sie mozna na smierc. to juz jest kara sama w sobie ;)))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...