Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Niby mam bana niby nie

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bo zalogowaniu sie w grze wyswietla mi sie okienko na ktorym jest napisane ze poprostu dostalem bana na perma.. reporta na mnie zadnego nie ma (nowego) gdy zaloguje sie na stronece moje konto jest active neiwem dlaczego w gdzei mam zbanowane co mam zroibc

.

.

.

.

.

Opublikowano

Zły dział, takie rzeczy piszemy w dziale głównym, przenoszę.

Najlepiej podaj swój nick w CA, sprawdzę za co dostałeś bana.

Opublikowano

Jak cię na liście nie ma to dostałeś Hardware Bana, tego bana niestety nie da się usunąć.

Opublikowano

normalny ban .. po każdym banie mozesz wejsc na konto ale nie bedzie się wyświetlało info o postaci .. bana dostałeś zapewne za logi , moze miales jakies ss zrobione wtedy kiedy grales na hacku ... albo poprostu miales hacka który zostawiał ślady w plikach ... ZAPAMIETAJ NIE MA BANÓW ZA FREEE co musiałeś zrobić wbrew regulaminom ;*;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ja miałem takie coś. W krótce dostaniesz i na forum bana tzn. na stronce bd pisało. Już pisze że jestes (unranked) ,

czyli to kwestia czasu , możesz robić nowe konto. I grać uczciwie ale radził bym ci zrobić formata najlepiej od nwoa postaw partycje bo tak nigdy nie dojdziesz za co ban. "Jeżeli nei grałeś na hacku :)"

GirL_B4SS.png
Opublikowano

"Kolejna Ofiara"

Nie ma co sie odwoływac na ich forum jak jestes unranked zostaje ci przygoda od początku z CA :0

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...