Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]F....

supermen16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w sprawie Fps'ów !Gdy gram po 15 minutach mam takie lagi że muszę restartować .Kiedyś się tak nie działo a GB już są oddane nwm co się dzieje.

Proszę o pomoc!

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Zainstaluj Optifine.

http://minecraft-forum.net/minecraft-mods-downloads/optifine-fps-boost-mod-for-minecraft-1-2-5/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jest jeszcze mod? nie wiem czy to mod , ale nazywa się Game Booster

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

ustaw na słabsze ustawienia gry (esc-opcje-ustawienia video-i tam po prawej 3 rzecz od góry (nie wiem jak sie nazywa)-zmien na max fps

i sciągnij optifine 1.2.5

Wyłącz zbędne programy GG, Skype, utorrent

Jak nie pomoże to game booster i CCleaner

Polecam zrobić defragmentacje start-wszystkie programy-akcesoria-defragmentor dysków

Mi to pomogło ;) licze na like

308af30541ed4651873a60dbcece6565.0.gif
Opublikowano

Yyy...Czekaaaajcie wyskoczył mi błąd że za mało ramu na minecrafta jak już oddałem polowe z 2 gb , czy to znaczy że muszę dokupić ram WTF?

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Może po jakimś dłuższym czasie ci sie świat już tak daleko zrenderował, że minecraft już nie może kontrolować tych wszystkich sytuacji, np. każde zwierze zabiera troche pamięci bo system musi nim sterować (AI), tak jak każdy inny mob. Ja też tak kiedyś miałem, ale jak zainstalowałem stery do chipsetu to przestało...

Opublikowano

a grasz na lapku?

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Napisz dokładnie jaki masz komputer.

Po instaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, ściągnij najnowszą jave i opti fine.

Powyłączaj wszystkie zbędne rzeczy. Ustaw priorytet na wysoki. I zainstaluj program do mierzenia temperatury np: Speed fan i sprawdź jaka jest temperatura gdy nie grasz, a jaka gdy zaczyna ci się minecraft zacinać.

Opublikowano

A wiecie, że samo ściągnięcie optifine NIC nie daje?! Trzeba go skonfigurować :) Nagrywam filmik o tym jak nagram to dam link :)

Opublikowano

Pole widzenia na "tiny" lub jeżeli masz polską wersje to "tycia" .

Pozdro.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Mój sprzęt:

AMD Athlon 64 X2 dual Core Processor 5000+, 2,0Gb RAM , Nivida GeForce 9600 GT Z czym karta za 2 dni będzie inna

@EDIT:Yyy.. gdzie wsadzić to LWJGL?

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

jak mówiłem na skype, Java v.7 i te wszystkie defragmentacja jak mówili koledzy wyżej. a Ram możesz dokupic ;D zawsze to szybciej będzie śmigać i wgl.

Opublikowano

@EDIT:Yyy.. gdzie wsadzić to LWJGL?

Zamień pliki .jar i .dll z tego archwium na pliki z folderu .minecraft, tam masz folder "Bin" i "Natives"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...