Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] CAŁA PRWADA O POLSKIM SUPPORCIE DARK ORBIT!

DigitalDreams

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawych rzeczy się można dowiedzieć czytając to D:

Przecież wiadomo że pedały tam pracują .. nie raz się sobie w obrzydliwy sposób podlizywali.

Opublikowano

Mam taką prośbę do was , ja mam możliowsci szybszego rozsyłania tych fotek po internecie na inne boterskie fora , mogę przetłumaczyć spokojnie na zhyk oraz epvp , turkmmo (nie przy pomocy google translatora , spokojnie) kazdy screen. Tylko prosba taka - niech ktos to wstawi na bezpeiczny hosting oraz zachowa na kompie , podeśle mi , ja takze wstawię na zabezpieczone FTP gdzie nie będą mieli dostępu.

Najlepsza metodą będzie dla każdego odizolowanie się od gry Polski - wtedy zaś , hamburg zacznie się interesować spadkiem zainteresowania darkorbit w polsce(ekonomia) , i prawdopodobnie zaczną szukać u podstaw problemu ... [dalej pomyslcie sami]

Opublikowano

Większość osób które tu tak krzyczą, że polski team darkorbit jest taki zły na 110% maja mniej niż 18lat.

Po prostu im zazdrościcie, gdybyście byli w teamie darkorbit to by wam nie przeszkadzało, że wyśmiewają się z dzieci które pisać nie umieją. Nie każdy ale na pewno kilka osób się z tego tematu znajdzie.

Ja pierdole jak jest tak źle to po chuja gracie w tą grę?

Opublikowano

@up 3^^

Czego mamy im zazdrosciic ? niedorozwoju emocjonalnego ? I robienia ludzi za przeproszeniem w Chu** , nie wydaje mi sie .

Robia walki i sie ciesza i z graczy uczciwych sie nabijaja , czy to jest normalne zachowanie ?

Ja popieram w zupelnosci kolesia ktory to wypuscil w siec , moze sie naucza czegos obesrance .

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

To co polski sopport robi to jest wolna amerykanka. Jeśli ktoś powyzywa na CM`a czy kogoś tam najpierw piszą, że ban na 7 dni piszesz po tych 7 dniach odpisują, że do puki nie zobaczą przeprosin i oznaki skruchy to konto nie zostanie odbanowane (jeśli dobrze mi się zdaje to jest mobing) jeśli już napiszesz przeprosiny to dopiero czas bana zostanie włączony czyli mamy tak na prawdę bana na jakieś 16 dni -_- dodaje czas rozmów z supportem.

sygnacu.jpg

Opublikowano

@up jak to ty feniks to ci powiem jedno: "Wsadź se to swoje uridium w dupe a rakiety wypal w ryj" to tyle.

Opublikowano

Witam i przepraszam za małą nieobecność. SS poprawione i w pierwszym poście dodałem drobne info także więc proszę wszystkich o jeszcze odrobinę cierpliwości:)

Opublikowano

Ci polacy <CI KIDZI> są naprawdę ostro jebnięci w łeb... Chyba nie mają co robić kur^y i się wyśmiewają z dzieci... W DO grałem kiedyś lecz nie była w moim guście a teraz gdy to czytam wszystko i patrzę na te ss'y to...

Take it easy my friend

Opublikowano

włącz myślenie (to nie trudne), teraz to jest że wczoraj sie logował a jak minie więcej czasu będzie data- proste? wystarczy być na tyle myślącym by znaleść jego profil i sprawdzic...

panie (nie)myślacy a wszystko wiedzący to powiedz jak mam na imię aaa i numery totka na najbliższe losowanie ?

Opublikowano

jaki zal z was :/ na pierwszej stronie po pierwszych SS bylo napisane:

DigitalDreams w pierwszym screenie widac twój login z forum darka ;/

wiec ten kto wkleil zamazal swoj nick i podprobil login feniksa

moze sie DigitalDreams bys odezwal bo zamieszanie robisz nic nie warte, nieudolna proba wrobienia feniksa :/

Opublikowano

próbuje, próbuje, ale i to jest śmieszne i głos "zwierzaczka" myśleć, myśleć

WIEC JAK CI GLOS TAK PODPOWIADA, TO W KONCU ZACZNIJ TO ROBIC:)))***********

Opublikowano

WIEC JAK CI GLOS TAK PODPOWIADA, TO W KONCU ZACZNIJ TO ROBIC:)))***********

włączyłem już dawno jak skończyłem z DO i nie mam ochoty nikogo tutaj szkalować i oskarżać, bo żeby to robić to trzeba mieć nie podważalne dowody a tu jedynie lipa,

co daliście, podrobione ss czy może wykradzione zdjęcia prywatne, Feniks zapewne ryje ze śmiechu z tego oskarżania.

Posiedzętu trochę i poczekam na następne "ciekawe fakty"

Opublikowano

włączyłem już dawno jak skończyłem z DO i nie mam ochoty nikogo tutaj szkalować i oskarżać, bo żeby to robić to trzeba mieć nie podważalne dowody a tu jedynie lipa,

co daliście, podrobione ss czy może wykradzione zdjęcia prywatne, Feniks zapewne ryje ze śmiechu z tego oskarżania.

Posiedzętu trochę i poczekam na następne "ciekawe fakty"

A gdzie Ty tu widzisz prywatne zdjęcia?

Opublikowano

@up spierdalaj na forum darkorbit masz 1 post i co myslisz ze ktos ci uwiezy?

Uwierzyłeś gościowi który zrobił temat jako swój 1 post...

A gdzie Ty tu widzisz prywatne zdjęcia?

Na dole posta były linki, już usunięte z serwerów BigPoint.

Opublikowano

Wszystko to grubymi nićmi szyte i aż dziw, że tak się nabieracie. I pomyśleć, że założyciel tematu to osoba, która sama handluje, rozprowadza niedozwolone oprogramowanie do tej gry - to nic dziwnego, że próbuje nieudolnie nabruździć i "zwalczyć" tych co zwalczają jego "interes". heh.. Zadziwiające jak łatwo można manipulować..że niby ciemny lud to łyknie. A Wy tak to łykacie..

Opublikowano

@up wal sie huju spierdalaj do swojego cudownego mieszkania zwanego BugPointem w którym to masz miliardy uridium.

Jak myślisz że ktokolwiek jest tak naiwny żeby myśleć że nie masz nic wspólnego z polskim supportem to sie mylisz to na tym forum nie siedzą dzieci neo.

Wszyscy od dawna wiedzą że tak jest i możesz to napisać na waszych tajnych działach na forum DO że nikogo już do gry nie przekoszan bo straciłeś wszystkich frajerów którzy wam kase dawali.TO TYLE.

@Edit arqtic ty też morzesz już lecieć do polskiego supportu.Poskarż im się ile to graczy mówi o nich że są hujami.

Coming: Ban na 3 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...