Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akcja "Nagraj ze mną"

Akcja "Nagraj ze mną"  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto?

• Tak.
      7
    • Nie.
      11
    • Nie mam zdania.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

wpadłem sobie na pomysł zorganizowanie YouTubowej akcji "Nagraj ze mną". Ma ona na celu wypromowanie zarówno mnie, jak i młodych YouTub...owiczów(?). Mniejsza z tym, jak co się pisze.

Chodzi o to, że osoba, która chciałaby w jakiś sposób zaistnieć w świecie YouTube'a, ale niestety nie posiadałaby pozwalających na dobre przygotowanie filmu programów, pisałaby do mnie. Ja, jak już "kupię" sobie te programy, nagrywałbym sobie z takimi osobami filmy, let's play'e i inne filmowe stuffy.

Mile widziane są również osoby, które chcą nakręcić własny filmik. Chętnie użyczę swojego głosu.

Przewidywany start takiej akcji to koniec maja.

Głosujcie, czy warto w ogóle pchać się w to.

Dziś na moim TeamSpeaku odbędzie się nagranie testowego filmiku, który będzie przy okazji promować nasz serwer Minecraft.

IP TeamSpeak: 37.59.1.151

troopek || 94Livebox || AdamsRX

Opublikowano

Oceniajcie! :D

Edit:

Jeśli już dajecie negatywne oceny, to przynajmniej napiszcie, dlaczego. :)

Opublikowano

Wg mnie nie opłaca sie. Na yt trudno się wybić, praca idzie troche na marne. Ja sam tak mam. Bez maxymalnego reklamowania nie da rady nic.

Ale jak masz chęci to dajesz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak na razie wielu ludzi się zgłosiło na innych forach, więc będzie to miało niezły początek.

Na początku filmu będzie taki tekst: "Siema, w dzisiejszym odcinku zagramy z użytkownikiem <nick>, który zgłosił się do nas wtedy i wtedy..."

:D

Opublikowano

Jeżeli wchodzisz na YT to nie licz na pieniadze i sławe :)

Ja mając poparcie jednego z największych serwerów MT2 w Polsce i z tego co widzę kilku osób z MPC mam jakiś 70 widzów.

Chyba ze chcesz to robić żeby realizować swoje medialne bodźce, wtedy jestem w stanie pomóc.

5jonaaa

f.png

Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się. Pisząc "m

łodzi 'YouTub .. owicze", nie miałem na myśli dzieci, tylko ludzi, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z YouTube. Sam mam 18 lat i nagrywam z kumplem w moim wieku. Robimy prezentacje naszego serwera Minecraft.

(IP: minelego.pl) I nie jest to głupia klepanina w stylu "Tu jest spawn, tu jest kępka trawy"

:)

Akcja ma dość spore poparcie na innych forach i zgłaszają się do niej ludzie w wieku licealnym lub starsi. Chociaż nie ukrywam, że młodsze grono też bardzo się tym interesuje.

:D

Opublikowano

@up

Wiek nie jest ważny. Jeżeli ktoś przejawia jakis gen inteligencji i życiowej mądrości to w wieku 10 lat może robić fajne filmiki, jeżeli jesteśmy w tym temacie.

Zgłaszam się ! Mogę Vlogować, mogę grać, niestety nie śpiewam i nie tańczę....

f.png

Opublikowano

Na razie zgłosiło się około 20 osób. Z tego liczę, że połowa i tak się nie zjawi. Wszystko ugadujemy na moim TeamSpeaku. :D

Opublikowano

Minecraft = niewypał

Musisz mieć konkretny pomysł a nie drążyć cały czas to samo

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie pisałem nigdzie, że będę nagrywać gameplay'e tylko z Minecraft. Akcja obejmuje też inne gry. Cytat z jednego z TeamSpeaka:

Chciałbyś znaleźć się na jednym z filmów na YouTube? A może chcesz stworzyć własny film z komentarzem? A może po prostu chcesz sobie pograć? To miejsce właśnie dla Ciebie!

W co gramy?

? Battlefield Heroes

? Battlefield Play4Free

? Minecraft

? Call of Duty 4 Modern Warfare

? APB Reloaded

? Drakensang Online

? via WWW

Resztę gier proponujecie Wy!

1. Proponujesz, w jaką grę chcesz zagrać

2. Mówisz, czy chcesz wziąć udział w filmie, czy chcesz nagrać własny

3. Gramy!

Opublikowano

Najmniejsze zainteresowanie projektem jest na największym forum, na jakim o tym piszę. :D

Opublikowano

Jeżeli zrobisz dobry film to koleś zobaczy go i prześle koledze i tam dalej . Dziwicie się dlaczego Minecraft nie wychodzi ? Bo polska ma już swych lets playerów , JJay Joker , CTSG , Magda , Husiek , skkf . ludzie oglądają jak i subskrybują takie osoby z dobrymi pomysłami i wyraźnym głosem . Nie będą subskrybować jakichś młodych lets playerów co mają nie wyraźny i piskliwy głosik jak 8 latek . Te dzieci nie potrafią poczekać z 5 lat tylko pcha się w lets play i myśli że coś osiągne . Dzieci tacy również nie posiadają oglądalności ponieważ : mają minecraft non premium i poza kręceniem filmów wideo biorą se itemy z Too Many Items .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...