Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Medieval II Total War

50CenTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panów, Panie.

Mam pewien drobny lecz dla mnie istotny problem.

Otóż, pożyczyłem od kumpla gierke Medieval II: Total War.

Wszystko ladnie miodzio ale...

Po włożeniu płyty do laptopa gra sie nie otwiera, Napęd warczy jak stary ciągnik :P

Nie wiem co robić jestem W TYCH SPRAWACH zielony.

AutoRun Sie nie odpala, więc próbowałem otowrzyć przez mój komputer, ale tam pisz " włóż płyte do napędu itp itd.

CO świadczy, że komputer nie widzi plyty, ALE DLACZEGO ?

Gra jest z dodatkiem dlatego jest tam 2 płyta ( w sumie sa 4, Gra Dysk 1, Dysk 2, ścieżka dźwiękowa no i ten dodatek.)

wkładam dodatek odpala sie Autorunem ale cóż nie zainstaluje go bo pierw musze miec Medievala :(

PROSZE PORATUJCIE.

Z góry dla ułatwienia, mam też 2 komp wkładam gre i sie Ładnie instaluje, jednak,,, wole laptopa ponieważ mój komputer jest "stary jak węgiel" 1 GB ramu słaby proc itp :P mam 14 lat a więc mój komp ma już +.-. 10 lat :P

Poratujcie :( jak byście chcieli jakieś info to piszcie podam co i jak a wy w radach piszcie mi co i jak po kolei robic.

Opublikowano

Jest porysowana?

Minimalnie są może ze 2 powierzchowne rysy, ale to nie powinno miec znaczenia skoro mój komp widzi płyte a laptop nie.

@edit: Slyszałem, że można płytke uruchomić jakąś komędą? tylko, że nie wiem jak .

Opublikowano

Masz zainstalowanego Daemon Tools'a? Jak tak to odinstaluj go.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Cóż system chyba za wiele do tego nie ma :P,,

Na kompie Win XP a na laptopie win.7

Zrobiłem mały ekepsryment zostawiłem płyte na godzine i poszedłem na TV po godzinie patrze jest na ( mój komputer widzi gre)

Uruchamiam i instalacja Och ale byłem uradowany. Tyle, że dochodzi do około połowy i włóż plyte nr. 2

Wyjmuje plyte 1 a ona gorąca jak jap....

wkładam plyte nr 2 i znowu .. czekam czekam czekam czekałem okolo 2,5h i nic nic nic nic :(

Teraz robie eksperyment gre z kompa zżuca na Pendriva ( czy jak to sie tam pisze ) i przeniose na laptopa

Tyle, że gra waży około 10 GB a Pendrive ma 8 GB :P cóż nigdy nie próbowałem tak robić, że połowa teraz połowa potem no nic sie zobaczy.

Opublikowano

Może przez phoenixa? Byś zrobił nowy wirtual disc i jakoś to na niego skonwertował.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...