Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patchem

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze poczekaj troche? mi zawsze przy patchowaniu dochodzi do 33% i stoi przez pare min nic sie nie zmienia i rusza dalej

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Myślisz że nie czekałem?

Tylko mi się zatrzymuje przy 99% wszyskiego po czym wyskakuję błąd lub zaczyna od początku :(

Błąd o treści:Dodam że mam miejsce na dysku a zapora nie wchodzi w grę. ( Jest wyłączona wraz z antywirusem)

post-360911-0-39647200-1337868121_thumb.png

Opublikowano

Miałem już to dwa razy a i problem także rozwiązałem.

Ale już nie mam ochoty pobierania lol'a od nowa a ty nie nabijaj tylko postów na forum i mógłbyś pomóc.

Opublikowano

To jest normalne, miałem identyczny problem. Musisz dać kontynuuj i zacząć patchowanie od nowa - aż do u*ranego końca :)

PZDR.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Mam to samo i uruchomiłem od nowa. Kalkulowanie różnić ruszyło dupę, nie wiem jak z resztą. - czekam, może zadziała.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Wszystko normalnie - przeszło 99%, co prawda długi patch, ale dużo w nim pozmieniali.

Kiedy wyskoczy Wam taki błąd, dajcie Kontynuuj, odczekajcie trzy minuty, wyłącznie League of Legends i uruchomcie od nowa. Powinno pomóc.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Gówno nic nie działa z wyłączonym też :(

Riot powinien wreszcie ruszyć dupę i coś z tym zrobić bo ten problem ma większa ilość osób a oni robią jedynie postacie powinni się zając jakąś konserwacją czy coś w te gusta

Opublikowano

ja miałem tak na 33 % 2 etapu, wyłączyłem zrobiłem potem do 49 % ale wolno szło, więc znów wyłączyłem i gdy włączyłem ponownie w jakieś 2/3 minuty już było spatchowane i mogłem odpalić grę

Opublikowano