Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wywala do wyboru Channelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj już pisałem temat dot. tego, że przy próbie wejścia na serwer Hamachi miałem ciągle "Zostaniesz połączony...", ale gdy rozwiązałem wreszcie problem, niestety, pojawił się kolejny. Mianowicie przy próbie wejścia zamiast "Zostałeś połączony" wywala do wyboru CH. Wszystko zrobione poprawnie.

2ahcwol.jpg

PortMap myślę, że dobrze skonfigurowałem. 3306 jest na czerwono, ale tak jak przypuszczałem - i tak połączy z serwerem. Teraz włączyłem i niestety dalej to samo - Wywala. Ktoś wie jak to pokonać??

Za pomoc dam ++++++++

Opublikowano

34pas82.jpg

to jest z klienta, a z game - to zabrzmi pewnie jakbym był debilem, to nie wiem jak obejrzeć.... Dodam, że sprawdziłem tabele w navicat'cie - wszystkie mają status "OK", a tabela bootlog miała Warning, ale już jest naprawiona.

@edit: to prawda, że nie powinno się bawić w navi jak jest włączony serwer...?

Opublikowano

Daje Ci dwa ssy... widać chyba że coś nie gra... potem jest pełno powtórek tych samych błędów

2z5lmht.jpg

34i252c.jpg

edit: spójrz na ten pasek po prawej... tego jest w pizdu za przeproszeniem... ale powtarzają się wiele razy te same błędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...