Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Team Vaneris.PL

Rangosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość z Prezentacji RivendelMT2 :

Napisano przez Wyimaginowana 10 maj 2012 , 16:02 :)

na szczęście już w Team nie jestem. Pozdrawiam.

Wiadomość Camerona współwłaściciela Mexili:

Pff, sądziłem że dostanę odpowiedź, brawo
Serwer nie do gry, nie polecam..
Bugi, lagi i eq z navicatu i od gm.

Odpowiedz napisana przez Inkscape napisana 11 maja 2012 , 00:12

Nie mogło zabraknąć w tym temacie administratora Mexi*****... Cameron, czemu ukrywasz się pod innym nickiem? Ahh... zapomniałem już że gracze zbytnio Cię nie lubią

PS: Radzę pilnować swoją Vanilię gdyż ma skłonność do obdarowywania EQ swoich przyjaciół z Pandory

My już z nią tego problemu nie mamy ale Ty uważaj.

Wyleciała z RivendelMT2 za rozdawnie itemów to przyszła do Camerona :> dobrali się akurat na Mexili też Cameron rozdawał itemy z Navi , sprzedawał SM na 1 lvl postaci by doładować sobie konto , ma 4 postacie z full eq Navi .

Serwer zapowiada się Bosko z takim składem :>

Wiadomość od gracza Rivendel :

Ja za to Vanilię z Valarima doskonale pamiętam, taka franca, że ja pieprzę. Mówiła, że idzie na inny serwer, ale jej normalnie dupsko ściskało, jak nie wbiła na TS/forum Valarima, żeby oczerniać ekipę... Dzieciak żałosny, eq z navi sprzedawał, sama widziałam screeny z broniami z KD masakry albo co...

14:23:48

Oni by własne matki posprzedawali, żeby tylko kasiorę od dzieci wyciągnąć :P

14:24:13

Ddosy na rivendel podobno od nich szły, ale tego to nie jestem w 100% pewna ;P

14:24:56

Nie wiem, czym userzy się zachwycają... Widziałeś jak na mnie naskoczyli w tej zapowiedzi :P

Nawet i wcześniej, jak zobaczą ziomków kamerona i wanilii biegających w eq z navi albo z nienaturalnie wysokimi poziomami... Wtedy się będę z tych biedaków śmiać dosłownie :P

Opublikowano

Boski najlepszy serwer? Ty chyba dobrego serwera nie widziałeś :> i chyba nie grałeś na Mexili że tak piszesz , ładnie tylko prezentacje mają opisaną co do map , itemów wszystko to samo co na Mexili.. ten sam system ulepszeń też ulepszacze brane z komend GM

Opublikowano

Grałem na mexili ;x Navi nie miałem itp nikt nie miał :) Ze 2/3 miechy pykałem tam.

Opini serwerowi nie popsujesz ale adminą tak więc .... w .... i zejdz z nich.

Ogar ! :>

Opublikowano

Nie wiem co robi administracja , ale serwer prezentuje się bardzo dobrze i niech tak zostanie.

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

Opublikowano

Kolejna wiad gracza :

Dam sobie uciąć obie ręce i nogi, że jak tylko się okaże, że nie dają sobie rady, to pyk, off forever (jeśli będą umieli wyłączyć ) i się biorą za następny zbugowany serwer, żeby tylko wycisnąć z ludzi kasiorę jak najmniejszym kosztem ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...