Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Po ile

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po jakiej teraz cenie chodzi dodatek retribution do dow 2 w sklepach takich jak empik lub saturn?

final.jpg

Opublikowano

Retribution trafił pod koniec 2011 roku do kolekcji Top Seller, więc za jakieś 40 zł dostaniesz grę. Nie ważne jaki sklep, no oczywiście jeśli przez neta zamawiasz, to oblicz sobie jeszcze koszta przesyłki. :)

Opublikowano

Do 50 zł powinieneś ją dostać , jeśli np.: przez Allegro to dolicz około 20 zł wysyłki .

Opublikowano

Ja Retribution zamawiałem przed świętami bożego narodzenia i koszta przesyłki jakie miałem to max 3 zł. I tak z każdą grą jest praktycznie.

Inna sprawa, że każdy sklep oferuje inną cenę za grę, a na allegro nie polecam kupować, bo mogą ci sprzedać piracką grę, i nie pograsz po sieci.

Opublikowano

3 zł ? No to masz farta , zależy chyba też od miejsca zamieszkania i miejsca zamieszkania sprzedającego . Ja kupowałem 47 zł chyba i przesyłka 17 zł , ale działała :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...