Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zostawić shopa

jam1123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak ustawić shopka jednocześnie nie mając włonczonego metina na kompie

tzn loguję się ustawiam i wyłanczam gre ashop stoi do resa serwa ??

Opublikowano

Nie uważasz, że byłoby to bez sensu? Jakby tak każdy mógł mieć otwarty sklep bez komputera?

Ewentualnie możesz wykupić jakiś serwer VPS z Windowsem na pokładzie i tam mieć ciągle otwartego Metina,

no ale to tanio nie wyjdzie.

Także ten

Opublikowano

Jeżeli wyłączysz grę to sklepu już nie będzie owe sklepu. Jedyne wyjście to zostawienie włączonej gry.

Opublikowano

WITAM

ja to robię tak że stawiam shopa ( mam drugie konto specjalnie do stawiania shopa )

wystawiam itemki , minimalizuję okno gry i odpalam jeszcze raz metka...

w tym samym czasie jak stoi mój sklepik ja gram swoją główną postacią , w trakcie gry ( główną postacią ) możesz dropić itemki , expić i mieć oko na to co ci się sprzedało...

polecam

postawienie sklepiku w godzinach między 15 a 20 ( wtedy gra najwięcej osób )

ja stawiam w królestwie Jinno w okolicy uriela ( na drużce jest taki zank stoję przy nim i mam 100 procent pewności że mnie nikt nie " wykopie" gdzieś dalej bo ciężko jest przez ten znak )

PAMIĘTAJ POSTAĆ SKLEP NIE MOŻE MIEĆ WIĘKRZEGO POZIOMU NIŻ 14

OD 15 LVL MOŻNA CIĘ ZABIĆ NA WOLNYM

WIEM ŻE NIE O TO PYTAŁEŚ ALE WIELE OSÓB TAK ROBI I TO JEST NAPRAWDĘ BARDZO DOBRY SPOSÓB

MAM NADZIEJĘ ŻE CI SIĘ TO PRZYDA

POZDRAWIAM

Opublikowano

Jak, wyłączasz komputer wyłączasz wszystko ;) nie ma takiej możliwości aby coś takiego działało. Jedyny sposób to np: Zostawienie włączonego Metina wraz z komputerem włączonym i Sklepem w metinie inaczej się nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...